perjantai 27. tammikuuta 2017

Uuden aloitus

kuva: Paul Emil Jacobs
28.1. varhain aamuyöllä syntyy uusikuu Vesimiehessä. Aamuyöstä myös Mars syntyy uudelleen ja siirtyy omaan merkkiinsä oinaaseen. Oinaan nolla-aste on väkevä paikka mille tahansa planeetalle, mutta erityisesti Mars on siellä kotonaan ja tulisempi kuin missään. Viikonloppu sisältää valtavan energialatauksen ja mahdollistaa voimallisen aloituksen uusille asioille. Mikä onkaan se idea, joka on poltellut mieltäsi, nyt ota sille vastaan kosminen rohkeussysäys ja ryhdy toimeen!

Mars-energioista vastaa arkkienkeli Samuel, puhtaan rakkausvalon kantaja ja vuodattaja. Sinne, missä energiasi on liian hätäistä tai et uskalla toimia pelosta, Samuel tuo vaaleanpunaisen valonsa ja auttaa avaamaan sydämesi. Samuel tahtoo sinun tietävän, ettei mikään teko, jonka teet puhtaasta rakkaudesta, vie sinua eksyksiin. Et voi muuttaa toisia ihmisiä, mutta toimimalla rakkaudesta, epäitsekkyydestä ja auttamisentahdosta käsin et ole koskaan väärässä.

Samuelin pyhä tehtävä on auttaa meitä suhteissamme toisiin ihmisiin ja kaikkiin elollisiin olentoihin. Rakkaus on väkevin voimista, se on puhdasta alkukantaista energiaa, joka puhaltaa elämän kaikkeen materiaan. Samuel on rakkauden soturi ja esitaistelija, tulinen ja voimallinen enkeli. Jos olet erehtynyt ajattelemaan, että rakkaus on jotakin leppoisaa ja hieman vaaratonta hempeilyä, Samuelin läsnäolo saa sinut nopeasti ymmärtämään, miten virheellinen tämä käsitys on. Rakkaus on totaalinen, kaikenkattava voima, se puskee elämän versot läpi kuoleman yön, luo hengen ja asettaa tulisen elämänliekin kaikkeen, mitä koskettaa. Rakkaus puhdistaa ja kirkastaa, yhdistää ja sitoo meidät ikuisin sitein ja kantaa meidät läpi ajan.

Pyydä Samuelia ohjaamaan itseäsi rakkauden virrassa ja pysymään omassa sydänkeskuksessasi. Siellä asuu oma ikuinen valosi. Pyynnöstäsi Samuel auttaa sinua näkemään kaikki ihmiset, tilanteet ja itsesi tässä rakkauden valossa. Rakkaus antaa sinulle voimia tehdä suuriakin päätöksiä ja ylittää mahdottomilta tuntuvia esteitä. Rakkauden määrä on rajaton, et voi kuluttaa sitä loppuun etkä tyhjentyä siitä. Samuel haluaa sinun muistavan, että sinä olet yhtä kuin rakkaus. Olet rakkauden kantaja, rakkauden välittäjä ja sinulla on lupa hukuttaa itsesi rakkauteen. Se ei silloinkaan lopu etkä voi rakastaa liikaa! Samuel haluaa sinun myös tietävän, ettei rakkaus vaadi mitään. Se ei edellytä mitään tekoja tai suorituksia, pätemistä tai kyvykkyytä, uhreja tai näyttöjä - sinä olet rakkaus. Olet täydellinen jumalan kuva eikä sinusta puutu mitään.

Samuel on apunasi etsiessäsi paria, rakkaus- tai ystävyyskumppania ja lupaa auttaa sinua löytämään kaiken, mikä tuntuu olevan elämästäsi kadoksissa. Samuelin lukuisat enkelijoukot auttavat niin kadonneiden esineiden palauttamisessa kuin särkyneiden ihmissuhteiden korjaamisessa. Pyynnöstäsi Samuel peittelee sinut vaaleanpunaiseen rakkauden valoon ja eheyttää sydämesi. Tiedä, että voit koska tahansa jättää taaksesi menneen ja aloittaa uudelleen. Anna anteeksi itsellesi ja anna anteeksi toisille, laske irti ja salli itsesi kokea pyyteetöntä rakkautta. Sinä olet sen arvoinen, kallis maaenkeli, sinut on luotu kulkemaan rakkaudessa. Olet siunattu, olet rakas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.