torstai 12. tammikuuta 2017

Täysikuu ravussa

Tänään 12.1. Kuu täyttyy ravussa. Täysikuu on täydentymisen hetki, lakipiste, tunteiden paisuminen ja emotionaalinen kylläisyyden tila. Täydenkuun paistaessa omassa merkissään ravussa, energiailmasto on erityisen tunneladattu. Tunteet voivat myös helposti mennä yli, kuutamo valvottaa ja nostaa käsittelemättömät asiat pintaan. Tänään myös Merkurius siirtyy jousimiehestä kauriiseen. Kulkiessaan nyt eteenpäin Merkurius ilmentää määrätietoisuutta ja kykyä rationaaliseen ajatteluun. Vaikka tunteet vievätkin tätä täysikuuta, johtamisen energia ja tarve saada asioita tapahtumaan ovat vahvasti mukana.

kuva: Titian
Ravun merkin ja Kuun arkkienkeli Gabriel on feminiinisyyden ja äitiyden suojelijaenkeli, joka autaa meitä saamaan herkän naisellisen puolemme kukoistukseen ja omaan hallintaamme. Gabrielin viesti koskee ilmiinnyttämistä, asioiden tosiolemuksen paljastamista näkyville silmille. Täydenkuun valossa sinun on helpompi nähdä omat tunteesi kirkkaasti, myös ne, jotka pakenevat päivänvaloa. Anna sydämesi täyttyä Kuun tahdissa ja tulla ylitsevuotavaksi rakkaudesta ja rauhasta. Gabriel tahtoo meidän tietävän, että olemme ehdottoman turvassa ja voimme olla varmuudessa päätöstemme suhteen. Gabriel ohjaa meitä polullamme, hän valaisee sen pimeimpänä yönäkin kuten Kuu valaisee reittimme läpi tiheikköjen ja alavien maastojen kohti virkistävää lähdevettä.

Gabriel on manifestaation enkeli ja auttaa meitä mahdollistamaan sen, mitä kykynemme ajattelemaan ja unelmoimaan. Kun tunnet hallitsemattomuutta tunteissasi, pelkoa tai epävarmuutta, pyydä Gabriel vierellesi ja hän auttaa sinua vakauttamaan olosi. Gabriel vastaa kehosi alimmista chakroista ja juurruttaa sinut pyynnöstäsi tukevasti kiinni elämänpolullesi ja omaan tehtävääsi. Hän tuo myös sinulle tietoa ja selväkuuloista ja -tuntoista viestiä siitä, mikä on sinun tarkoituksesi, sielusi tehtävä ja tahto. Gabriel tahtoo auttaa sinua valaisemalla väyläsi niin, että sinun on helppo kulkea ja toteuttaa itseäsi. Muuta tehtävää hänellä ei ole eikä hän muuta toivo kuin että saamme oman elämämme suunnattua parhaalla mahdollisella tavalla ja luotua sen, mitä sielumme meidän toivoo luovan: rakkautta, yltäkylläisyyttä ja hyvinvointia. Pyydä Gabrielin läsnäoloa ja vakautta itsellesi! Gabrielin valkoinen valo ilmentää itseään kuukivissä, valkeissa kukissa ja taivaansinessä ja hän puhuu sinulle sydämesi kautta, uniesi välityksellä ja selkeinä viesteinä, jotka tulevat eteesi kirjoitettuna sanana tai lauseina, jotka vain poimit keskusteluista, viestivirroista ja informaatiotulvista. Gabrielin sanat ovat kirkkaat ja selvät, niissä ei ole epäselvyyksiä tai väärin tulkinnan mahdollisuuksia. Ne ovat yksinkertaisia, puhtaita ja suorasanaisia. Hän rakastaa sinua yli kaiken ja tahtoo sinun tietävän sen. Olet tärkeä ja kallis valon lapsi ja hänen erityisen huolenpitonsa kohde, silmäteränsä ja suojatti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti