perjantai 3. helmikuuta 2017

Venus oinaassa

Kuva William Morris & Edward Burne Jones
Tänään 3.2. rakkauden ja ihmissuhteiden planeetta Venus siirtyy oinaan merkkiin. Venus pysyy oinaassa pitkään, aina 6.6. asti, perääntyy maalis-huhtikuussa, käväisee välillä kalojen puolella ja palaa taas takaisin oinaaseen.

Venuksen siirryttyä tuliselle maaperälle ihmissuhteet saavat kipinää ja myös kärsimätöntä energiaa kantaakseen. Jos tunnet levottomuutta tai selittämätöntä painetta saattaa jokin ihmissuhde kuntoon, nyt on hyvä hetki korjata välejä ja tehdä aloite. Malttia tarvitaan kuitenkin matkaan, sillä Venus on väljässä yhtymässä Marsiin, ja tällöin intohimot ja polttava tarve saada asioita nopeasti aikaan jyräävät helposti herkkyyden ja hienotunteisuuden.

Kauden enkeliohjaus tulee Jofielilta, kullankirkkaalta arkkienkeliltä, joka vastaa puhtaasta kauneudesta, kirkastumisesta ja runsaudesta. Jofiel toivoo sinun keskittyvän iloon ja positiivisuuteen lähestyessäsi toisia sieluja. Näe heidät niinä valo-olentoina, joita he todella ovat. Ympäröi heidät kullalla ja sielusi silmin ymmärrä heidät rakkaudellisessa valossa. On tärkeää, ettet keskity virheisiin, erehdyksiin ja negatiivisuuteen. Tämä koskee niin toisia kuin itseäsi. Yhtä tärkeää kuin että ymmärrät toisten olevan luojan rakkauden heijastumia on se, että käsität itse olevasi samaa pulppuavaa, ehtymätöntä kultavaloa. Sinut on rakennettu rakkaudesta, ja se on jalo ja puhdas alkuaine.

Jofielin riemua ja kiitollisuutta pursuavan energian voit kutsua avuksesi milloin tahansa, kun tunnet raskautta, kärsimättömyyttä ja ärtymystä. Jofielin kosketus tuo päivänpaisteen mukanaan, laukaisee levottomuutta ja sulattaa kiukun nauruksi. Pyydä Jofielin apua, sinun ei tarvitse selvitä yksin tunteidesi kanssa. Anna Jofielin palvella sinua ja pyydä saada olla itse hänen positiivisen valonsa kanava. Jokainen voi toimia ilon, lämmön ja huumorin tuojana omassa lähipiirissään, ja siten helpottaa ja huojentaa kanssaihmisten oloa. Toimiessasi itse positiivisuuden levittäjänä negatiivisuuden sijaan luot kultaista aikaa planeetalle. Olet kiitetty jokaisesta ystävällisestä sanastasi ja teostasi, ne eivät unohdu eivätkä poistu sinusta. Enkelit näkevät sinun tekevän parhaasi. Sinulta ei vaadita ihmetekoja, ainoastaan halua olla korkeimman itsesi kuvajainen. Olet puhdasta valoa ja rakkausvirtaa, anna valosi loistaa toisille! Älä huolehdi pelosta, sinua ei tuomita eikä sinua arvostella. Jumalaisessa valossa olet luojan lapsi ja sellaisena koskematon ja täydellinen. Käy valossa ja ojenna kätesi enkelille. Siihen tartutaan ja kanssasi kuljetaan. Ja niin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.