lauantai 7. tammikuuta 2017

Etenemisen energia

Taivaankannen sanansaattaja Merkurius on ollut peruuttavassa liikkeessä joulukuun 19. päivästä hidastaen ajatusenergiaa. Planeettojen perääntyessä energia on sisäänpäin kääntynyttä ja mennyttä karmaa palautuu aina osaltaan käsittelyyn. Merkuriuksen vihdoin oietessa sunnuntaina 8.1. taivaalla vallitsee harvinainen tilanne. Kaikki aurinkokuntamme kiertolaiset kulkevat nyt eteenpäin välillä 8.1.-6.2. Tilanne on poikkeuksellinen, sillä yleensä vähintääkin yksi planeetta kerrallaan on perääntyvässä liikkeessä.

kuva: Gustave Doré
Tänään Aurinko on yhtymässä Plutoon kauriissa laittaen kuin pisteen ii:n päälle pian tapahtuvaan käännökseen. Näin viimeisenä perääntymisen päivänä energioissa voi tuntua loppuravistelua, joita muutoksia huutava yhtymä alleviivaa. Tämä on viimeinen kutsu lennolle, joka vie ajattelusi uusille raiteille ja takaa etenemisesi seuraavan kuukauden ajan. Jos jokin alitajuinen asia on vaivannut sinua, tänään on tilaisuus ottaa asia käsittelyyn ja tehdä tarpeelliset muutokset, niin voit hyödyntää seuraavat neljä viikkoa vauhdin lisäämiseen ilman jarruttavia siteitä.


Planeettakanavointi

Rakkaat, me olemme kanssanne kaikkina päivinä ja erityisesti nyt synkroniassa, liikkeessä, kasvussa, ylösnousemuksen spiraalissa. Planeettojen tanssi on rakkautemme ilmaisua, ne ovat oppaitanne ja ohjaajianne ja voitte niistä peilata itseänne. Näin Merkaba laskeutuu yllenne ja puette sen päällenne kuin uuden vaatteen. Varautukaa muutoksiin kehossanne. Keho on henkisen todellisuutesi heijastuma, ei muuta. Se näyttää suuret muutokset pienoiskoossa. Muutos koskee koko maapalloa, sen kaikkia lajeja, myös ihmistä. Muutos ei ole mitään, mitä tarvitsisi pelätä. Se on tarpeellinen siirtymä tasolta toiselle, energiatason muutos yksinkertaisesti. Tämä aika auttaa virtaavuutta. Planeettanne on osa kosmista tanssia ja nyt linjassa ja rytmissä kanssamme. Näin on aina, mutta nyt tunnette sen erityisesti hienokehoissanne. Me olemme yhtä. Ei ole muuta sanomaa, ei suurta salaisuutta. Me olemme kaikki yhtä. Siellä, missä vielä tunnet erillisyyttä, rakkaudettomuutta ja kannat kipua on se piste, jonka nyt tuot valoon. Pyydä paranemista, terapeuttista kosketusta ja apua siihen, mikä vielä vaivaa sinua ja estää täyden etenemisesi. Me osoitamme sinulle äärimmäisen mielellämme tavan jolla eheydyt. Vuosien 2012-2016 suuri siirtymä ja muutosaalto on nyt saavuttanut huippunsa ja olemme kiitollisia teille, että olette tehneet tämän kanssamme. Yhä useampi sielu on herännyt rakkauteen universaalina uskontona ja muistanut sen, mistä olemme tehdyt. Antakaa kehollisille muutoksille aikaa ja itsellenne tilaa sopeutua energioiden nousuun. Sen vaikutukset ylättävät joka kerran, sillä se vaikuttaa kaikkiin - meihinkin. Olemme äärettömän kiitollisia teille mahdollisuudesta saada kokea kohoaminen kanssanne.

Olemme rakastavat suojelijanne ja kanssakulkijanne valossa, me olemme mestarit ja ylösnousseet valkeat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.