perjantai 20. tammikuuta 2017

Aurinko vesimiehessä

Aurinko on viime yönä siirtynyt vesimiehen merkkiin. Talven selkä alkaa taittua ja varovainen kevään odotus alkaa. Vesimies on tulevaisuutta visioiva, raikas muutosten tuuli vallitsevaan ja jähmettyneeseen asiain tilaan. Kaikkien planeettojen edelleen kulkiessa suoraan, kirkas eteenpäin kantava energia on puhdistavaa ja virkistävää.

kuva: Francisco de Zurbarán
Vesimiestä ohjaava arkkienkeli Raziel on selvänäön, oivalluksen, kirkastumisen ja totuudellisuuden enkeli. Raziel auttaa meitä purkamaan psyykkisiä ja henkisiä esteitä ja sananmukaisesti valaistumaan. Kaikkien sateenkaaren värien edustajana hänen spektrinsä kattaa koko inhimillisen kokemuksen ulottuen kauas sen yli. Raziel on kuin kirkas valo tunnelin päässä, ihmiskunnan pitkän pimeän taipaleen päättävä valaistuminen. Raziel haluaa muistuttaa meitä näkemisen kyvystä, yliaistillisesta tietämisestä ja sen tuomasta vapautumisesta. Sydänvalon syttyessä ja ihmiskunnan siirtyessä yhä suurempina joukkoina vesimiehen aikaan alamme ohjeistaa itse itseämme ulkoisten auktoriteettien sijaan.

Pyynnöstäsi Raziel toimii oppaanasi selvänäköisyyteen ja korkeampaan ymmärrykseen ja auttaa tuomaan selkeyttä sinne, missä on hämmennystä ja epätietoisuutta. Raziel on mysteerien enkeli ja kantaa kädessään salaisuuksien avainta. Hän auttaa sinua saamaan ymmärrystä omasta sielunhistoriastasi, lukuisista menneistä elämistäsi ja myös tulevaisuudestasi. Raziel on turvanasi ja tukenasi retkilläsi minuuteesi ja kulkee kanssasi läpi haasteiden, joita kohtaat. Razielin kristallinen valo on suojanasi joka hetki ja niin pyytäessäsi hän opastaa sinua kohtaamaan totuuden itsestäsi, maailmasta ja universumista. Raziel toivoo meidän pääsevän yhteyteen sisimpämme valon kanssa ja jakavan sitä muille kirkaana tähden loisteena. Raziel myös auttaa tasapainottamaan koko energiakehoa, avaamaan psyykkisiä kykyjä ja kirkastamaan kolmatta silmää. Raziel on lempeä, hiljainen ja loistava enkeli, kuin viisas vanha opas, ja hänen läheisyydessään viihtyvät myös yksisarviset. Voit aistia Razielin läsnäolon sisäisenä kirkastumisena, sateenkaarimerkkeinä, meditoimalla kristalleja ja yksinkertaisesti antautumalla valolle. Sielusi kulkee kirkastumisen polkua silloinkin kun sinusta itsestäsi tuntuisi, että poljet paikallasi. Pyydä Razielia avaamaan mysteerejä ja tuomaan ymmärrystä salaisuuksiin, joiden käsittäminen vie tietäsi eteenpäin. Ota rohkeasti tehtäväksesi astua sisimmässäsi sinne, missä ei vielä ole valoa ja kirkastumaan. Razielin säteily on avartavaa, kaikenkattavaa ja hyväksyvää. Raziel muistuttaa, ettei sinulla ole mitään pelättävää, sillä kaikki on valoa. Sinä olet rakkaus ja valo. Sinä olet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti