lauantai 24. kesäkuuta 2017

Uusikuu ravussa

Varhain tänä aamuna on syntynyt uusikuu ravussa yhtymässä Merkuriukseen ja Marsiin. Aloituksen energia on erityisen voimakas Kuun sijaitessa omassa merkissään. Tänä uutenakuuna ryhdytään toimeen tunnepohjalta ja haetaan opastusta pehmeistä tunnevesistä. Minuuden salaisista kammioista nousevat intuition viestit ja mielikuvat, jotka haluat tehdä tosiksi ja näkyviksi tavalla tai toisella. Ravun merkissä liikutaan emootiot edellä, järkiajattelu ja toiminta seuraavat perässä.

 kuva Paolo de Matteis
Ravun suojelijaenkeli Gabriel on uusien alkujen arkkienkeli. Uusikuu on otollinen hetki pyytää hänen valkoista valoaan kirkastamaan ne asiat, joiden on tarkoitus syntyä ja jotka haluat laittaa liikkeelle. Yhtä tärkeää on irrottaa tunnetasolla niistä kuvioista, joiden aika on ohi.

Tänä uutenakuuna pyydä Gabrielia ohjaamaan sinua erityisesti huolenpidon tehtävässä. Jokainen sielu on vastuussa itsensä lisäksi heistä, joiden kanssa jakaa planeetan ja laajassa mittakaavassa tämä koskee kaikkea elollista. Rakas maaenkeli, sinun ei tarvitse kuitenkaan uhrata itseäsi ja valuttaa voimaasi hukkaan auttaessasi toisia. Se, että sinulla on tunteet ja kyky myötäelää on syntymälahjasi. Käytä sitä viisaasti ja harkiten. Sinun ei kuulu elää toisten tunteita heidän puolestaan, sillä jokainen tekee oman tiensä. Mutta sinä olet vastuussa yhteisestä henkisestä vaelluksesta omalta osaltasi. Auttamalla itseäsi autat myös toisia, sillä kaikki ovat kytköksissä toisiinsa ja kiinnittyneinä yhteen kestävin rakkauden sitein.

Pyydä Gabrielia näyttämään sinulle ne paikat, joissa voit olla parhaiten avuksi. Älä ylläty vastauksesta! Ohjeistus saattaa koskea omaa elämääsi, terveyttäsi ja itsestäsi huolehtimista. Gabriel ohjaa myös kaikenlaista itseilmaisua ja kannustaa sinua pukemaan sanoiksi ja kuvallisiksi viesteiksi sen, mitä tunnet. Usein se on paras tapa auttaa myös toisia. Kerro läheisillesi, että he ovat sinulle tärkeitä. Näe loukkaantumisten ja mielipahan yli, ymmärrä tunteiden hetkellisyys. Huolehdi omasta ruokavaliostasi ja henkisestä hyvinvoinnistasi. Aloita se projekti, jota olet siirtänyt, mutta jonka tunnet sydämessäsi tärkeäksi. Oikea hetki on nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.