keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Kesäpäivänseisaus

kuva Edward Burne-Jones
Tänään 21.6. aamulla on päivä pisimmillään. Aurinko on siirtynyt ravun merkkiin ja myös Merkurius seuraa perässä tänään. Mars on kulkenut ravun merkissä jo pari viikkoa aktivoiden emotionaalista energiaa. Tämä on otollista aikaa aistia herkällä iholla, eläytyä toisten tunteisiin, auttaa, helliä ja hoivata läheisiä.

Ravun merkistä vastaa arkkienkeli Gabriel, puhtaanvalkoinen uusien aloitusten vastuuenkeli, äitien ja lasten suojelija ja viestinkantajaenkeli. Gabriel on läsnä siirtymävaiheissa ja syntymissä siunaamassa ideoiden, ajatusten ja tekojen alkuhetkiä.

Auringon aloittaessa eläinradan toisen neljänneksen olemme yöttömän yön äärellä. Gabriel muistuttaa, ettei valon määrä ole koskaan oikeasti kadoksissa sinusta eikä planeetaltamme. Se, että olet välillä eksyksissä tai et näe valoa tunnelin päässä ei tarkoita, etteikö valo olisi siellä koko ajan. Sinua ei koskaan jätetä yksin! Ottamalla päättäväisen askelen kohti valoa sinä olet valon polulla, enempää ei tarvita. Päättäväisiä askeleita otat joka päivä, yhden toisensa perään ja pian huomaat, ettei pimeys hallitse sinua. Voit nähdä, että se, minkä olet kokenut pimeydeksi onkin ollut askeleitasi kohti suurempaa valoa. Me olemme kaikki matkalla, jokainen sielu omalla reitillään kohti kirkkaampaa versiota itsestään ja maailmankaikkeudesta. Sinun tehtäväsi rakas maaenkeli on ottaa askelet omalla polullasi. Et voi jäädä paikoillesi, se ei ole mahdollista. Kaikki on alituisessa liikkeessä, energia ei koskaan seisahdu. Sinä olet osa tätä ikuista liikettä ja virtaa.

Kun tunnet, että olet eksyksissä polultasi, pyydä Gabrielia valaisemaan reittiä. Hän on mahtava viestintuojaenkeli, joka osoittaa sinulle mieluusti ja selkokielellä ne tavat, joilla ottaa seuraava askel. Rakas kanssakulkija, kukaan ei voi kulkea polkuasi puolestasi eikä valita reittiäsi. Se sinun on tehtävä itse. Mutta kanssasi kuljetaan joka hetki, jokainen harkitsemisen tuokio ja jokainen päätös, jonka kohtaat, tapahtuu siunauksessa. Voit jättää kaiken pelon Gabrielille. Hän suojelee sinua ja jokaista sielua, joka on läheisyydessäsi painiskellen samojen ongelmien kanssa: kuinka uskaltaa, kuinka rohjeta, kuinka tehdä seuraava ratkaisu. Pyydä Gabrielia rauhoittamaan epävarmuuttasi ja kirkastamaan korvasi kuulemaan korkeampaa ohjausta. Gabriel viestii valkoisen valon kautta, kuukivin ja hopeanvälkkeessä, valkein kukin, sanallisin viestein ja selkein symbolein. Gabriel voi ilmestyä sinulle unessasi ja on läsnä auttamassa jokaisessa uudessa aloituksessa, onpa kyse pienestä tai suuresta ratkaisusta. Hän auttaa sinua vaalimaan sitä, mikä on arvokasta ja säilyttämisen arvoista ja laskemaan irti siitä, mikä ei enää sinua palvele.

Auringon paistaessa kirkkaana ja valaistessa nyt pohjoista pallonpuoliskoa väsymättä Gabriel pyytää sinua muistamaan, mistä Luojan rakkaudessa on pohjimmiltaan kyse. Valo ei koskaan lakkaa säteilemästä eikä se kysele, kenen ylle luo lämpönsä. Valo huolehtii jokaisesta, kaikista, ja sen armo on loputon. Vaikka välillä koet varjon hetkiä, yön pimeyttä ja hetkellistä tunnetta valon puutteesta, sen olemassaolo ei kuitenkaan ole lakannut. Kuten Aurinko paistaa silloinkin, kun sinä koet yön, samoin valon läsnäolo on katkeamaton. Rakas maaenkeli, luota että sinusta pidetään huolta, sillä niin on. Niin on ollut aikojen alusta ja niin tulee olemaan aina. Olet syvästi rakastettu.

2 kommenttia: