tiistai 6. kesäkuuta 2017

Lempeää kesäenergiaa

kuva Franz Dvorak
Tänään 6.6. on upean positiivinen energian eteenpäin nytkähtämisen päivä. Sekä Merkurius että Venus siirtyvät hienoihin sijainteihin omiin merkkeihinsä, Merkurius kaksoseen ja Venus härkään. Auringon ollessa jo valmiiksi kaksosessa vahvistuu kepeys ja leikkisyys. Nyt on helppo aloittaa asioita ilolla ja nautinnolla. Venus rakastaa kulkua härän merkissä, missä se on omalla maaperällään ja vahvistaa sieltä käsin kaikkia veneerisiä hyveitä - kauneutta, taiteellisuutta, harmoniaa, ihmissuhteita ja kykyä nauttia elämän suomista lahjoista.

Arkkienkeli Haniel vastaa Venus-energioista ja hymyenkelinä tuo alkukesään viestiä onnellisuuden olemuksesta. Onnellisuus on hetkessä elämistä ja kykyä avautua ottamaan vastaan se rakkaus, joka on läsnä jokaisessa hengenvedossa. Onnellisuus ei tule huomenna tai rakentamalla sitä varten oikeat puitteet. Onnellisuus on tässä ja nyt. Rakas maaenkeli, sinut on luotu olemaan onnellinen ja nauttimaan elämästäsi. Silloinkin, kun kohtaat vastuksia ja koettelmuksia, ja erityisesti silloin, etsi rakkauden, kauneuden ja armollisuuden näkökulmaa. Pyydä apuun Hanielia! Haniel sytyttää valon sinne, missä tunnet olevasi loukossa tai ajautuneesi umpikujaan. Valossa mikään asia ei ole täysin mustaa. Haniel opastaa sinua mielellään ymmärtämään rakkauden olemusta, sillä siinä enkelit ovat mestareita. Enkelivalo on puhdasta rakkausenergiaa vailla vaateita, odotuksia, ehtoja ja itsekkäitä tarkoitusperiä. Rakkaus on. Haniel hehkuu armollisuutta ja opettaa sinua rakastamaan itseäsi ehdoitta. Tämä on avain onnellisuuteen. Kun koet nautintoa siitä, että olet juuri sinä ja juuri tässä hetkessä, kaikki tyytymättömyyden tunteesi ja tarpeesi kontrolloida elämääsi lakkaavat olemasta. Sisään astuvat onni, autuuden tunne ja täydellinen sulautuminen rakkauteen.

Rakas maaenkeli, etsi kauneutta kaikkialta, minne katseesi osuu. Kauneus on sielulle ravintoa ja pitää sisimpäsi kukoistavana. Kun sinun on tehtävä valintoja, pieniä tai suuria, pyydä Hanielia näyttämään, mikä on paras vaihtoehto. Kuuntelemalla sydäntäsi tiedät vastauksen: rakkauden valinta on aina oikea. Olet siunattu maavalleuksellasi ja sinusta pidetään huolta, tänään ja aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.