perjantai 7. heinäkuuta 2017

Täysikuu kauriissa

Yksi tämän vuoden intensiivisimmistä täysikuista on sunnuntaina 9.7. Kuu on yhtymässä Plutoon vakaassa kauriin merkissä Auringon paistaessa herkässä ravussa. Kauris-rapu-akselilla ollaan aina tunnekehon tasapainottamisen äärellä. Emootiot ja niiden käsittely tai käsittelemättä jättäminen on kiikkulauta, joka vie helposti äärimmäisyydestä toiseen.

Tänä täysikuuna transformaation planeetta Pluto syventää prosessia merkittävästi. Nyt on oikea hetki kohdata ne kätketyimmätkin tunteet, jotka ovat vain odottaneet sitä, että rohkenet kohdata ne kasvoista kasvoihin. Pluton vahvistaman täysikuun aikaan on miltei mahdotonta paeta niitä tunneasioita, jotka ovat kypsyneet pinnan alla. Täysikuu valaisee ne kirkkaasti ja osoittaa sinulle pettämättömällä tarkkuudella, missä kipupisteet ja muutoksen tarve ovat.

kuva Eduardo Rosales Gallinas
Arkkienkeli Gabriel on ravun merkin ja Kuun hallitsijaenkeli, puhtaanvalkealla säteellä toimiva rakkausvoima, joka auttaa sinua näkemään selvästi oman sielunpolkusi. Gabriel vastaa kehon alimmista chakroista ja maadoittaa sinut kiinni omaan elämäntehtävääsi.

Tämän täysikuun sanoma liittyy irtilaskemiseen. Syleile ja kohtaa rakkaudella ne puolet itsessäsi, jotka ovat muutosprosessin alla. Ymmärräthän ettei mikään ole koskaan valmista, rakas maaenkeli, olet jatkuvassa evoluution liikkessä ja etenet omassa tahdissasi omassa aikaulottuvuudessasi, jonka rytmin sanelee oma sisäinen kellosi. Kukaan ei voi ulkoapäin määritellä, mikä on sinun temposi ja sinun aikataulusi. Sinun elämäsi kulkee sen oman sisään- ja uloshengityksen tahdissa ja niin on juuri oikein sinulle. Kunnioita tätä jumalaista sydämensykkeen tahtia, se on pyhä.

Elämme kuitenkin planetaarisella tasolla kiinni aikakaudessa, sykleissä ja muutosaalloissa. Nämä laajat sisään- ja uloshengityksen kaaret tapahtuvat universaalissa aikataulussa ja niiden rytmin tunnet myös itsessäsi. Tuntiessasi tällaisen "isomman aallon" pyyhkäisyn, ikään kuin valtaisan suuria ryhmiä koskevan muutoksen kaiun, jonka tiedät olevan jotakin muuta kuin henkilökohtainen sisäinen muutospaineesi, syleile tätäkin siirtymää. Sinun ei tarvitse olla peloissasi. Kun transformaation aallot kohtaavat koko luomakunnan luonnollisesti koet sen myös omassa kehossasi. Auta itseäsi antamalla itsellesi hetki hiljaisuutta ja lupa kohdata kaikki tunteet, joita tämä täysikuu nostaa sinussa. Ovatpa tunteesi minkälaisia tahansa, voit käydä ne läpi, kokea ne, elää ne täydesti ja laskea niistä irti. Näin teet tilaa uusille energia-aalloille ja korkeamman taajuuden pääsylle sisään kehoosi ja olemukseesi. Uskaltamalla luopua tunteista, joista olet pitänyt kiinni, voit kokea aivan uudenlaisen rauhan, varmuuden ja levollisuuden. Tämä on lupaus, jota ei petetä, se on rakkauden sinetin alainen vala.

Rakas maaenkeli, mitään sellaista ei tapahdu sinulle, mitä et voisi kohdata ja mistä et selviäisi. Enkelikunta valvoo kulkuamme ja vaelluksemme jokaista liikahdusta. Tämä on kollektiivinen muutos, jonka tekijöinä ovat kaikki yhdessä. Näin jokainen henkilökohtainen valintasi ja jokainen irtilaskemisen ja mennestä luopumisen työ, jonka teet, edistää koko planeettaa.

Tänä täysikuuna vahvistetaan sinun uskoa omaan itseesi ja kykyysi ottaa haltuun jokainen ongelma sen juurelta aina kärjenpäähän asti. Rakas maaenkeli, missä on syvin alho ja pimeys, sen yllä nousevat korkeimmat ulottuvuudet ja kirkkaimmat tasot. Tämä on vastakohtaisuuksien laki ja se toteutuu aina ja kaikkialla. Sinulla on kaikki voima ja kyky nousta ja kulkea valitsemaasi polkua aina vuoren ylimmälle huipulle saakka. Olet paljon voimakkaampi ja urheampi kuin tiedätkään! Pyydä Gabrielia vakauttamaan askeleesi ja siunaamaan tavoitteesi, puhdistamaan mielesi ja ajatuksesi ja neuvomaan sinua reitilläsi. Gabriel auttaa sinua muistamaan, kuka olet ja näkemään selkeästi oman valo-olemuksesi. Sinä olet puhdasta rakkautta ja kirkkautta ja olet syntynyt tänne loistamaan omaa valoasi. Se on kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, rakas maaenkeli. Olet siunattu ja rakastettu. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti