perjantai 9. kesäkuuta 2017

Täysikuu jousimiehessä

Tänään 9.6. täyttyy Kuu jousimiehen optimistisessa merkissä. Tänään kääntyy myös jousimiehen
kuva Andrea Vaccaro
oma hallitsijaplaneetta Jupiter eteenpäin kulkevaan liikkeeseen peruutettuaan helmikuusta lähtien vaa'an merkissä.

Tämä täysikuu auttaa katsomaan laajempiin horisontteihin ja yli sen, mihin olet itsesi opettanut. Tänään on hyvä hetki antaa Kuun energian helliä itseäsi ja virittää mielesi avarammille taajuuksille. Erityisen tärkeää on antaa mielelle lepo. Auringon paistaessa kaksosessa ajatusenergia voi olla hermostunutta ja kiinnittymätöntä. Meditaatio ja vaikkapa luonnossa liikkuminen sopivat tähän täysikuuhun täydellisesti. Antamalla itsellesi mahdollisuuden avartaa näkökulmaasi voit nyt saattaa täyttymykseen ne asiat, joiden aika on kypsä. Parhaimmillaan voit vain poimia hedelmät ja nauttia onnistumisen tunteesta.

Jousimiehen merkkiä suojeleva arkkienkeli Raguel on ystävyyden, yhteistyön ja oikeudenmukaisuuden enkeli. Raguel nimi merkitsee "Jumalan ystävä" ja hän on lempeä tuomari, joka auttaa sinua näkemään kirkkaasti, missä toimit oman sielusi toiveiden mukaisesti ja missä niitä vastaan.

Tänä täysikuuna pyydä Raguelin ohjausta erityisesti ihmissuhteisiin. Jos koet hankausta tai ristiriitaa toisten kanssa, pyydä Raguelia valottamaan sinulle tilanteen kokonaiskuvaa. Voit löytää aivan uuden näkökulman ja laajemman perspektiivin sille, miltä tilanne toisesta osapuolesta näyttää tai miten se sijoittuu suurempaan kokonaisuuteen. Pyydä Raguelia näyttämään, missä ovat ne asiat, joissa voit itse toimia viisaammin ja osoittaa ystävällisyyttä ja yhteistyöhalua. Kompromissit ovat Raguelin erityisalaa, samoin laki ja oikeus. Henkilökohtaisesti haastavissa tilanteissa ajaudumme herkästi napit vastakkain. Pyydä Raguelia sulattamaan riitaisaa energiaa sinusta ja niiden ihmisten väliltä, joiden kanssa koet epäbalanssia. Raguelin läsnäolo on helpottavaa ja kirkastavaa kuin pitkän sateen jälkeen puhkeava auringonpaiste. Sovinto on aina sielullisesti helpompi vaihtoehto kuin viha tai epäreiluuden tunteen kantaminen. Pyydä Raguelia ottamaan ne taakat harteiltasi, jotka estävät sinua juuri nyt kokemasta täyttymystä ja onnellisuutta ihmissuhteissa. Voit jättää hankalat asiat hänen hoidettavakseen! Rakas maaenkeli, ei ole olemassa sellaista asiaa kuin vääryys. On vain ihmismielen kokemus siitä ja usein karmaattinen tarve toimia puolesta tai vastaan. Nousemalla kaksinaisuuden yläpuolelle ja katsomalla tilannetta laajemmasta näkökulmasta voit kokea helpotusta ja energian virtaavuutta. Kiinnittyminen puoliin ei auta sinua irtaantumaan ongelmasta vaan tekee sinusta tiukemmin osan sitä. Nähdessäsi kaikki ihmiset osana suurta yhteispeliä voit oppia suhtautumaan rakkaudella jokaiseen sieluun, jonka kohtaat aivan kuten enkelit rakastavat ehdoitta jokaista ihmistä ja jokaista olentoa. Näin sinun on helpompi tehdä se, mikä on oikein ja toimia valosta käsin. Ja niin tapahtukoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti