keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Uusikuu härässä

Tänään 26.4. iltapäivällä syntyy uusikuu 6°27 ' härkää. Uudenkuun hetkellä Aurinko ja Kuu ovat yhtymässä ja Kuu aloittaa seuraavan neljän viikon syklinsä eläinradan ympäri. Uusikuu on aloittamisen, visioinnin, luovuuden ja näkemyksellisyyden hetki. Uutenakuuna synnytät kaiken sen, minkä näet kasvavan Kuun täyttyessä ja josta vähitellet luovut Kuun vähetessä, jotta olet jälleen valmis seuraavaan luomisen kiertoon.
Kuva Evelyn de Morgan
Härän uusikuu on konkreettisten asioiden käynnistämisen kultainen hetki. Härkä on vakaa, juureva, hedelmällinen ja turvallisuushakuinen merkki ja härkämäiseen tapaan istutamme tämän keväisen uudenkuun siemenet ravitsevaan maaperään. Uusikuu on suotuisa kaikelle sellaiselle tekemiselle, jonka koet itävän ja kasvavan versoa sydämesi lämmössä. Härkä on rakkaudellisuuden kantaja, lempeyden, aistillisuuden ja nautinnollisuuden ilmentäjä ja tämä uusikuu ravitsee kaikkia niitä tunteitasi ja ideoitasi, joiden kasvualustana on rakkaus.

Härän uuttakuuta suojelee arkkienkeli Haniel, armon ja ilon enkeli, joka auttaa sinua hyväksymään elämänkulkusi. Haniel on herkkyyden ja lumovoiman enkeli, ja voit koska tahansa kutsua häntä ohjaamaan itseäsi kuulemaan omaa sensitiivistä puoltasi. Haniel haluaa muistuttaa sinua rakkauden olemuksesta. Rakkaus ei ole puskevaa voimaa vaan antautuvaa halua saada jakaa ja vastaanottaa. Rakkaus on avoin syli, se ei tuomitse eikä sulje ulos. Tänä uutenakuuna pyydä Hanielia ohjaamaan polkuasi ja luomaan rakkaudellisia ajatuksia, suunnitelmia ja toteuttamaan rakkauden tekoja. Jokainen siemen, jonka istutat rakkauden ajatuksin kantaa rakkauden hedelmiä. Pyynnöstäsi Haniel opastaa sinua luopumaan lempeydellä niistä elämäsi alueista, jotka eivät palvele herkkyytesi toteuttamista. Rakas maaenkeli, sinä olet erityisherkkä olento, sinut on rakennettu hienovireisestä materiaalista, joka värähtelee sopusoinnussa koko maailmankaikkeuden kanssa. Sinä olet valotihentymä ja kehosi kautta kykenet tuntemaan nautintoa, onnellisuutta ja täyttymystä rajattomasti. Sinulta ei pyydetä muuta kuin että avaat sylisi ja annat itsesi soida niillä lukuisilla kauneuden tavoilla, joita sinusta löytyy. Haniel auttaa sinua löytämään oman sisäisen pehmeän puolesi ja ilmentämään sitä pelotta. Herkkyys ei ole heikkoutta - herkkyys on voima, joka kannattelee sinua. Vaikka sinua olisi satutettu ja sisimpäsi kokenut kolhuja, anna tunteillesi tilaisuus tulla esiin. Haniel turvaa ja vahvistaa sinua niin että voit astua ulos valoon ja kokea ihmeellisen vuorovaikutuksen rakkauden kanssa. Haniel auttaa sinua löytämään oman luovuutesi ja taiteelliset kykysi ja ohjaa sinua kohti tasapainoa ja elämäniloa. Vain pyydä, ja sinua autetaan! Olet rakastettu ja varjeltu ja sinua pidellään sydämen valossa.

2 kommenttia: