tiistai 11. huhtikuuta 2017

Täysikuu vaa'assa

Kuva Evelyn de Morgan
Tänään 11.4. aamulla täyttyy Kuu vaa'an merkissä 21 asteessa. Tämä kevään ensimmäinen täysikuu on vahva Uranuksen ja Auringon ollessa yhtymässä ja Pluton tehdessä haastekulmaa. Lisäksi täysikuu on vielä yhtymässä Jupiteriin, jumalplaneettaan ja onnenkantajaan.

Tänä täysikuuna tunteet täyttyvät äärimmilleen etkä voi enää ohittaa sellaisia asioita, jotka ovat saavuttaneet lakipisteensä. Kuu on täyteenladattu uudistushalua, uudistumisvoimaa ja laajenemisenhalua ja se suorastaan pakahtuu, ellei saa ilmaista itseään ja todellisinta olemustaan.

Täydenkuun viesti tulee arkkienkeli Arielilta. Ariel on kevään enkeli, vaaleanpunainen ja kipunoiva luonnohenkien suojelija. Arielin säteellä työskentelevät keijut, maahiset, onkaloissaan lymyilevät metsänhenget ja luonnottaret. Ariel on eläinten suojelija ja vahvistaa yhteyttäsi Äiti Maahan. Kaikki ne väylät, joiden kautta voit kokea yhteyttä luontoon ovat sinulle tärkeitä. Onpa se lemmikkisi kautta tai ystävyytenä puiden kanssa, kukkaiskielen ymmärtäminen tai auringonpaisteesta nauttiminen, tämä yhteys on olemassaolollesi välttämätön. Vaali yhteyttäsi luontoon! Luonto ravitsee, eheyttää, terapoi, avaa sydäntä ja viestii sinulle tuhansin ja tuhansin tavoin. Tänä täysikuuna pyydä Arielia tai ketä tahansa hänen siipiensä suojissa työskentelevää luonnonhenkeä ohjaamaan itseäsi tekemään sydämen valintoja. Rakkaus luontoa ja viattomia luontokappaleita kohtaan on puhdas ilmentyvä sille, miten ehdotonta rakkautta voit kokea kaikkia ja kaikkea kohtaan. Rakas maaenkeli, samalla rakkaudella katso itseäsi! Olet täyttymyksen äärellä, tunne miten sydämesi tulee ylitsevuotavaksi rakkaudesta. Anna valon ja ykseyden tunteen toimia tien näyttäjänä. Salli pienten ja suurempien muutosten tapahtua, ne ovat linjassa sen kanssa, mitä planeetalla on käynnissä, vaikka voivat sinusta tuntua merkityksettömiltä asioita tai vain sinun elämääsi koskevilta siirtymiltä. Kaikki on yhteydessä, kaikki on yhtä. Siksi se, mitä sinä koet tapahtuu kaikille ja se, mitä tapahtuu Maa-planeetalle, tapahtuu sinulle. Sinun ei tarvitse pelätä, rakas maaenkeli, ei ole mitään pelättävää! Sinä olet rohkea hengensoturi ja loistat rajatonta rakkautta kauas. Tämä valo paistaa sinusta kuin täysikuu taivaalla ja kutsuu luonnonhenget karkeloimaan. Sinä olet valo, ja se sinä olet. Olet syvästi rakastettu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.