torstai 25. toukokuuta 2017

Kaksosen uusikuu

Tänään aloittaa Kuu seuraavan kiertonsa 4°47 kaksosesta. Kaksosen uusikuu on kepeä ja lupauksia täynnä, kuten alkukesän tunnelmiin kuuluu. Uusikuu on aina uuden aloituksen hetki, ja tapahtuessaan kaksosessa manifestoimme ajatuksin ja luomme mielen avulla tulevaisuuden kuvia.

Kaksonen on eläväinen merkki, jonka tarkoituksena on olla kiinnittymättä liian kiintein energiasitein. Tänä uutenakuuna on hyvä antaa itsensä vapautua turhan tiukkaan lukkoon lyödyistä ennakkosuunnitelmista ja heittäytyä hetkeen. Kaksosen merkin kautta löytyy yhteys sisäiseen lapseen, leikkisyyteen ja uteliaaseen asenteeseen, jolla maailma näyttäytyy joka päivä uutena ja ihmeellisenä.

Toinen kaksosen merkkiä ohjaavista arkkienkeleistä on Rafael. Tämän lempeän suojelijan ympäröimänä kaksosen uudenkuun hetki on älyllisesti kirkastava, mentaalisesti liikkuvainen ja samalla syvästi parantava. Henkiset matkasi ovat turvatut ja suojatut, kun pyydät niille matkakumppaniksesi arkkienkeli Rafaelin vihreän säteen. Rafael tunnetaan kauppiaiden, kulkureiden ja pyhiinvaeltajien suojelijana. Rafael kirkastaa syvällistä ajattelua, vastaa kehon kolmannesta silmästä ja auttaa sinua saavuttamaan holistisen käsityksen kaikesta, mitä haluat oppia ja ymmärtää.

Rakas maaenkeli, pyydä Rafael mukaasi ja polkusi jokainen mutka on turvattu eikä sinun matkamiehen sauvasi muutu raskaaksi. Ota jokainen askeleesi tanssien ja anna enkelien keventää taakkaasi niin etenemisesi ei vaikeudu turhaan. Sinua autetaan mielellään, taivaltasi helpotetaan ja reittisi varmistetaan. Mukanasi on taitava kartanlukija, maastontuntija ja kokonainen saattue takaamassa, ettet eksy polultasi. Voit siis olla levollisin mielin ja keskittyä nauttimaan matkastasi! Mitään sellaista ei tiellesi satu, mikä ei seikkailuun kuuluisi. Pakkaa siis mukaasi avoin mieli ja matkaevääksi hilpeyttä. Muuta et tarvitse, sillä sinusta huolehditaan. Olet aivan liian rakas ja arvokas, että sinun annettaisiin joutua hukkaan. Lähde siis iloisin mielin liikkeelle ja anna elämän avata sinulle uusia mahdollisuuksia. Matka on sadunhohtoinen ja se voi olla täynnä yllättäviä käänteitä, mutta se on sinun matkasi, sinun valitsemallasi reitillä ja siksi täydellisen ainutlaatuinen. Enkelit kiittävät sinua siitä, että saavat olla retkiseuranasi. Kiitä sinäkin heitä toveruudesta ja kumppanuudesta. Näin vahvistat yhteyttänne ja opit luottamaan heidän läsnäoloonsa. Ja niin on.

2 kommenttia:

  1. Horoskooppimerkiltäni kaksosena (myös nouseva merkkini on kaksonen) luin tämän tekstin oikein herkistyvin mielin, se kosketti syvältä. Ja minulle tuli uutena tietona, että Arkkienkeli Rafael on kaksosta ohjaava toinen Arkkienkeli. Ihanaa oli saada tietää, AE Rafael onkin erityisesti viime aikoina tuntunut itselle läheiseltä. Itse asiassa juuri tälläkin hetkellä tunnen sellaisen ihanan ja turvallisen vihreän hehkun ympärilläni. (Mikä muuten mahtaa olla sitten se toinen kaksosta ohjaava Arkkienkeli?) Löysin sinun yrityksesi Facebookista ihan hiljattain ja sitten myös nämä verkkosivusi ja tapasi kertoa asioista tuntuu heti resonoivan. Asun itsekin vielä toistaiseksi Tampereella, joten ehkäpä pääsen osallistumaan tässä vielä johonkin järjestämääsi tapahtumaan. :) Lempeää uudenkuun päivää ja aurinkoisia alkukesän päiviä! T. Johanna

    VastaaPoista
  2. Hei Johanna, ja kiitos kommentista. :) Arkkienkeli Rafael yhdistetään ikivanhan tiedon mukaan Merkuriukseen, joka on kaksosen oma hallitsijaplaneetta. Arkkienkeli Metatron puolestaan on kaksosen merkistä vastaava arkkienkeli. Metatronista oli puhetta edellisessä postauksessa Auringon siirtyessä kaksoseen. Enkelit eivät kuitenkaan ole sidottuja vain tiettyihin tähtimerkkeihin, vaan auttavat ihan jokaista, joka heidän puoleensa kääntyy. <3 Lämpimästi tervetuloa mukaan tapahtumiin Puuvillatehtaankadulle. Kaunista kesää sinullekin ja hyvää syntymäpäivää!

    VastaaPoista