keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Aurinko härässä

Tänään 19.4. aurinko siirtyy härän runsaaseen ja hedelmälliseen merkkiin. Härkä on kevään kukkeuden edustaja, vakauden ja juurevuuden ilmentymä. Härän merkkiin syntyneet ovat valinneet sieluntehtäväkseen rakkauden syvän olemuksen ymmärtämisen ja taivaan rakentamisen maan päälle kärsivällisyyydellä ja järkähtämättömyydellä.

Härän merkin energioista vastaa arkkienkeli Haniel, kauneuden, herkkyyden, aistikkuuden ja taiteellisuuden enkeli. Haniel on armon ja ilon arkkienkeli, jonka nimi merkitsee "Jumalan arvokkuus". Haniel ilmestyy usein feminiinisessä asussa kukkien kera ja vienon tuoksun saattelemana. Haniel hallitsee kristalleja ja kiviä ja toimii opastajana herkkyytesi muuntamisessa voimakkuudeksi.

Haniel loistaa hentoa turkoosia valoa, ilmentää sopusointua ja harmoniaa ja muistuttaa naisellisuudestasi. Se, että ilmennämme sukupuoleen katsomatta vahvoja ominaisuuksiamme, dynaamisuutta, rohkeutta ja muutoshalua, on tärkeää Maa-planeetan energioissa. Raskaan materian ympäristössä tarvitsemme aikaanpanevaa energiaa ja määrätietoisuutta, joita ilman mikään ei liikahda. Mutta jos luovuutemme toimii ainoastaan moottorinaan Yang-energia, tasapainomme on hukassa. Haniel on naisellisen prinsiipin vastuuenkeli ja auttaa sinua löytämään yhteyden omaan Yin-puoleesi, joka on hauras, vastaanottavainen, empaattinen ja passiivinen. Rakas maaenkeli, löytämällä molemmat sukupuolet itsestäsi ja sulauttamalla ne ykseydeksi voit vasta kokea olevasi kokonainen. Väheksymällä hempeää puoltasi teet väkivaltaa itsellesi eikä kukaan toivo sinun satuttavan itseäsi! Syleile naisellisuuttasi, tee sisimpääsi alttari omalle naisjumaluudellesi ja muista palvoa sitä päivittäin. Oletpa sitten naisen tai miehen kehossa, anna tilaa tunteille, intuitiolle ja kauneudelle. Feminiinen energia on viipyilevää, aistikkaasti liikkuvaa ja sensuellia ja hienovierisyydestään huolimatta väkivahvaa. Todellinen lempeys on kuin vesi, joka murtaa kallion, ja vuosituhansien saatossa se on lopulta voima joka muovaa elämän siksi, mitä se on.

Rakas maaenkeli, kutsu Hanielia apuun löytääksesi yhteyden omaan sieluusi ja sen ilmentämään rakastavaan luomisvoimaan. Haniel opastaa sinua palvelemaan mielihyvän kautta ja kokemaan puhdasta olemassaolon nautintoa, tuntemaan armollisuutta ja hyväksyntää ja rakastamaan itseäsi kokonaisena. Haniel muistuttaa, ettei oppimispolkusi tarvitse olla tuskien taival, ellet nimenomaisesti niin toivo. Hän keventää askeleesi ja tanssii kanssasi ruusuilla, sillä sitä elämä on, rakas maaenkeli, elämä on rakkauden tanssi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.