sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Merkurius perääntyy

Kuva Evelyn de Morgan
Tänään 9.4. taivaankannen sanansaattaja Merkurius kääntyy perääntyvään liikkeeseen. Planeetat eivät tietenkään oikeasti yhtäkkiä vaihda kulkusuuntaa ja ala pakittaa vaan perääntymisjaksolla ne näyttävät Maasta katsottuna kulkevan vastakkaiseen suuntaan. Astrologisesti perääntymisjaksot ovat aina kiinnostavia ajankohtia ja tarjoavat hienon tilaisuuden tehdä sisäistä tutkimustyötä.

Merkurius vastaa tiedonvälityksestä, puhutusta ja kirjoitetusta kielestä ja älyllisistä toiminnoista. Merkurius on roomalaisten jumalista se, joka suojelee matkustavaisia, varkaita ja kauppiaita. Merkuriuksen perääntyessä välillä 9.4.-3.5. on suositeltavaa siirtää tärkeiden kauppojen tekemistä ja sopimusten solmimista mikäli mahdollista, sillä sekaannukset informaation kulussa ovat tyypillisiä. Useinkin kertaalleen sovitut aikataulut eivät pidä, paperit häviävät ja sähköinen tiedonkulku takkuilee. Otollista tämä kausi on kertaustehtäville ja huolellisuuden ja täsmällisyyden harjoitteluun. Oikolukusilmälasit on syytä olla tiukasti nenällä, sillä pienemmät ja isommatkin virheet vain lipsahtavat sormien läpi. Tämä koskee niin konkreettista puhetta ja kirjoittamista kuin vaikeammin hahmottuvaa ajattelun huolellisuutta. Merkuriuksen perääntymiskaudella karmaattiset oppiläksyt palaavat pikabumerangeina ja jakso tuo kuin kultatarjottimella mahdollisuuden kohdata niitä ajatteluvirheitä, jotka olet luonut ja jotka ovat aiheuttaneet hankaluuksia toteutuessaan.

Kauden enkeliviesti tulee arkkienkeli Rafaelilta. Rafael vastaa Merkurius-energioista, rationaalisesta ajattelusta ja matkoista niin fyysisessä maailmassa kuin hengen tasolla. Rafael toimii rauhoittavalla ja parantavalla vihreällä säteellä ja muistuttaa sinua kiireettömyydestä ja hengittämisestä. Se, että kehosi ottaa sisään happea ja pranaa hengityksen kautta on nerokas järjestelmä. Hyödynnä sitä hektisyyden keskellä. Kun aikataulut sotkeentuvat, syntyy väärinymmärryksiä ja viestisi tuntuu katoavan kuin huuto erämaahan, keskity hengittämiseen. Se puhdistaa niin fyysistä kehoasi kuin henkikehoasi ja auttaa sinua vapautumaan negatiivisista ajatuksista ja ärtymyksen tunteista, joita ne luovat. Tunteesi ovat reaktioitasi ajatuksiisi, sillä idea, ajatus, on primääri suhteessa emootioihisi. Opiskelemalla mielen hallintaa opit hallitsemaan kehosi.


Rakas maaenkeli, ole huolellinen siinä, mitä ajattelet. Sinun ei tarvitse olla täydellinen - kukaan ei ole Luojaa lukuunottamatta. Mutta sinä voit valita ajatuksesi tietoisesti ja keskittyä rakentaviin ajatuspolkuihin. Ne vievät sinut sellaisiin päämääriin, jotka palvelevat kehitystäsi. Negatiiviset ajatusketjut sitovat sinut kiinni menneeseen ja sellaisiin itsensä toteuttaviin tulevaisuudenkuviin, joihin et halua jäädä jumiin. Hyödynnä ajattelun lahjaasi ja keskity postiivisiin mielikuviin. Ajattele itsestäsi ja muista rakkaudellisia ajatuksia ja huomaat, että ne palaavat sinulle takaisin. Ajatukset ja niiden seuraava muoto, sanat, palaavat aina lähettäjälleen, eikä ole sinulle hyväksi, että vahingoitat itseäsi luomalla alhaisen energian ajatuksia.

Joutuessasi kohtaamaan loukkaavien sanojen seurauksia pyydä Rafaelia apuun! Anna Rafaelin valaista vastakkainasettelujen tilannetta vihreällä valolla ja eheyttää henkiset ja fyysiset haavat. Sen sijaan, että keskityt kostoon tai jäät kiinni kivun tunteeseen, salli parantumisen tapahtua. Anna sille tilaa. Anteeksianto ja eheytyminen ottavat aikaa, mutta rakas maaenkeli, minne sinulla on kiire? Ei ole mitään tärkeämpää kuin että sinä voit tuntea itsesi kokonaiseksi. Olet varjeltu Maa-vaelluksellasi ja voit turvata Rafaeliin kuin matkamies sauvaansa. Sinun kanssasi kuljetaan. Olet siunattu ja rakastettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti