lauantai 4. maaliskuuta 2017

Venus perääntyy

Kuva Giovanni Gerolamo Savoldo
Tänään 4.3. rakkauden planeetta Venus kääntyy perääntyvään liikkeeseen. Peruutuskausi kestää 15.4. saakka ja tapahtuu oinaan merkistä kalojen puolelle.

Perääntymiskausi tuo eteen karmaattisia teemoja ihmissuhteissa ja nostaa pintaan asioita, jotka ovat jääneet käsittelemättä loppuun asti. Vanhat rakkaussuhteet saattavat ilmoitella itsestään tai sydänsurut aktivoitua. Aika voi tuntua sisäänpäinkääntyneisyytenä ja tärkeintä onkin nyt työstää tunteet, joita ihmissuhteisiin liittyy. Jos vanhoja energiasiteitä on vielä jäljellä, tämä on otollinen hetki niiden puhdistamiseen ja eheytymiseen.

Kauden enkeliviesti tulee arkkienkeli Samuelilta. Samuel on väkevä soturienkeli, anteeksiannon ja rakkauteen sulauttamisen voima. Samuel muistuttaa sinua, että voit pyytää hänen puhtaan vaaleanpunaista valoaan ohjaamaan itseäsi voidaksesi kokea ehdotonta rakkautta. Samuel auttaa sinua löytämään anteeksiannon sydämessäsi ja pyynnöstäsi näyttää sinulle kuinka voit suhtautua kaikkeen elolliseen ympärilläsi lempeydellä. Anteeksiantaminen ei tarkoita pahuuden mitätöimistä tai sen vähättelyä, mitä olet kokenut. Anteeksiantaminen tarkoittaa sen hyväksymistä, että sydämesi on haavoittunut, mutta että haluat siitä huolimatta rakastaa ja elää edelleen. Anteeksiantaminen tarkoittaa sitä, että rakastat itseäsi niin paljon, ettet halua tuntea negatiivisuutta tai jäädä kiinni katkeruuteen ja vihaan.

Samuel haluaa sinun näkevän itsesi enkelivalossa, arvokkaana ja tärkeänä. Samuel sulkee sinut rakkauden syleilyyn eikä sinun tarvitse enää kokea erillisyyttä, tuomitsevuutta tai pelkoa. Rakkaus sulauttaa meidät kaikki itseensä ja salliessamme rakkauden johtaa askeleitamme emme ole koskaan yksin. Samuel haluaa sinun tietävän, ettei rakkaus koskaan aseta sinulle ehtoja, vaadi sinua muuttumaan tai lunastamaan arvostusta. Rakkaus on kaiken hyväksyvä ja rakkaus on armollinen. Voidaksesi kokea rakkautta sinun ei tarvitse tehdä mitään. Avaa sydämesi ja anna rakkauden tulvia sisään ja loistaa sinusta valona toisille. Sinut on rakennettu rakkaudesta, se on sinun valo-olemuksesi. Sen lämmössä kohtaamme, olemme läsnä toisillemme ja jaamme kaikkeuden olevaisuuden. Luoja on rakkaus ja sinä olet samaa alkukipinää rakkauden kanssa. Rakas maaenkeli, sinä olet rakkaus. Sinä olet valo. Olet siunattu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.