torstai 9. maaliskuuta 2017

Täysikuu neitsyessä

Sunnuntaina 12.3. täyttyy Kuu neitsyessä oppositiossa Chironiin kaloissa. Tässä täysikuussa on läsnä vahva paranemisen teema. Neitsyt-kalat-akseli on fyysisen ja henkisen eheytymisen merkkipari ja linkittyy Chironin kautta lääkitsemiseen ja auttamiseen. Tämä täysikuu valaisee omaa sisäistä haavoittunutta parantajaamme ja auttaa näkemään kirkkaassa valossa ne tunteet, jotka arjessa pyrimme ohittamaan. Kun Kuu täyttyy, maljammekin täyttyy ja tunteet tekevät itsensä tiettäviksi, jotta voimme kohdata ja eheyttää ne.

Tämä täysikuu saattaa nostaa esiin hyvinkin vanhoja kipupisteitä aina kaukaisista menneistä elämistä saakka, koska sen tarkoitus on opastaa meitä haavojen kautta valaistumiseen. Usein ei ole tarkoitettu, että tuomme nykyinkarnaatioon paikattavaksi kaikkea karmaamme, mutta ne kivut, jotka viestivät itsestään on tarkoitettu eheytettäviksi. Vanha viisaus sanoo: "Kipu, jota olet kantanut, on rakkaus, jota et ole antanut". Kun lakkaamme väistelemästä kipua voimme alkaa paranemisen prosessin. Rakkaus on se eliksiiri, joka paikkaa rikkoontuneet osiot ja eheyttää kehon. Rakkauden valossa näemme itsemme kokonaisina ja voimme kääriä laastariin ne osat, jotka vielä ovat rikkinäisiä, haavoittuneita ja ruhjeilla ja antaa niiden palautua ykseyteen.

Tämän täydenkuun energioissa on läsnä enkelten äidin Marian parantava kosketus. Marian vaaleansininen säde auttaa kokemaan myötätuntoa ja pyynnöstäsi Maria sulauttaa puhdistavaan valopalloon kaikki ne kivut ja raskauden tunteet, joita kannat kehossasi ja sielussasi. Maria sulkee sinut äidilliseen syliinsä ja ympäröi sinut eheyttävällä sinisellä. Marian läsnäolo voi tuntua ylitsevuotavalta, niin täynnä rakkautta hän on. Maria suojelee hoitajia, auttajia, äitejä, lapsia ja perheitä ja siunaa jokaisen, joka etsii pyhää feminiinisyyttä ja haluaa vastaanottaa tai välittää terapeuttista rakkausvirtaa. Maria auttaa sinua löytämään yhteyden hoivaavuuteen, huolenpitoon, toisten auttamiseen ja sairauksien parantamiseen. Maria ilmentää itseään ruusuina ja liljoina, taivaansinisenä värinä ja äärettömänä lempeytenä. Hän haluaa sinun muistavan, että olet suojeltu ja opastettu matkasi joka asekeleella. Sinussa ei ole sellaista osaa tai asiaa, jota ei voisi sulauttaa rakkauteen tai jota hän ei katsoisi lempeydellä. Rakas maaenkeli, ei ole mitään anteeksipyydettävää, ei ole mitään anteeksiannettavaa. On vain rakkaus.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.