lauantai 25. maaliskuuta 2017

Uusikuu oinaassa

Sunnuntaina 26.3. kristitty maailma viettää Marian ilmestyspäivää ja juhlistaa arkkienkeli Gabrielia. Gabriel on se enkeli, jonka kerrotaan ilmoittaneen Marialle tulevan lapsen syntymän. Kaikki enkelit palvelevat korkeinta valoa ja toimivat rakkauden lähettiläinä, mutta Gabrielin erityisvastuulla on viestinviejän toimi. Tässä työssä Gabrielia avustavat tuhannet ja taas tuhannet enkelit, jotka parveilevat ympärillämme valmiina auttamaan korkeimmat toiveemme kohti toteutumistaan. Gabriel hallinnoi tätä valtavaa joukkoa kuin postitoimiston päällikkö, joka tietää jokaisen viestin lähtö- ja saapumisosoitteen.

Gabriel ilmentää puhdasta valkoista valoa ja on kirkastuksen, vahvan manifestaation ja julistuksen enkeli. Pyynnöstäsi hän tuo sinulle tietoa elämäntehtävästäsi ja seuraavasta tärkeästä askelesta kohti sitä. Gabriel tuo näynomaisia visioita ja etiäisiä valkoisten liljojen ja vaaleansinisen valon siivittämänä, mutta Gabriel enkelijoukkoineen käyttää kaikkia mahdollisia lähestymiskeinoja saadakseen viestinsä sinulle ymmärrettävään muotoon. Sinun tehtäväsi on avata korvasi ja silmäsi, pitää sydämesi lämpimänä ja mielesi positiivisena. Tällaiseen maaperään enkeliviestit putoavat kuin siemenet ja alkavat itää.

Gabriel on Luojan työntekijäjoukosta se voima, joka vastaa sukupolvien vaihtumisesta, uusista aikakausista ja myös pienemmistä aloituksista. Hän suojelee synnytyksiä ja sylilapsia samoin kuin jokaista vielä syntymätöntä ideaa, haavetta ja pienokaista. Gabrielin valkoinen valo läpäisee aikatasot ja on läsnä aina, kun tunnet tarvetta siirtyä seuraavaan vaiheeseen - oli kyse sitten isommasta tai pienemmästä aloituksesta.

Tiistaina 28.3. syntyy astrologisen vuoden ensimmäinen uusikuu oinaassa. Oinaan uusikuu on tärkeä aloituksen piste. Aivan kuten Auringon siirtymä oinaaseen se merkkaa seuraavan syklin askelmerkit. Tänä uutenakuuna Gabriel on voimallisesti läsnä Kuun vastuuenkelinä ja uuden kauden selkiyttäjänä. Uusikuu ja erityisesti oinaskuu on oikea hetki kylvää ideat ja synnyttää unelmat. Sen jälkeen alkaa niiden toteuttaminen materiaalisessa maailmassa. Kaikkia unelmia ei välttämättä ole tarkoitettu toteuttaviksi, mutta ne, jotka nostavat päätään uudelleen ja uudelleen ovat sielunsuunnitelmaasi kirjattuja tehtäviä, joita korkein minäsi toivoo sinun toteuttavan myös käytännössä. Tänä uutenakuuna on oikea hetki pysähtyä niiden tehtävien äärelle, joiden parissa sydämesi laulaa. Ota hetki aikaa luoda aarrekartta tai laadi kirje unelmistasi, juuri niistä toiveista, jotka sydämestäsi haluat nähdä toteutuneina. Gabriel auttaa jokaisen askelen ottamisessa kohti niiden realisoitumista, jos olet valmis kulkemaan polun hänen kanssaan.

Rakas maaenkeli, sinulla on kyky käyttää mielikuvitustasi ja unelmoida. Älä hukkaa tätä lahjaa! Maalaa sielusi silmin se, mitä korkein minäsi toivoo, anna ääni haaveillesi ja kutsumuksellesi. Gabriel edustaa luovaa jumalaista voimaa ja siunaa jokaista, joka haluaa ilmaista itseään sanallisesti tai kuvallisesti ja ilmentää itseään ja omavaloisuuttaan maailmassa. Pyydä Gabrielilta rohkeutta antaa ilmiasu sille, mitä olet. Olet puhdasta valoa ja rakkautta - ja se sinä olet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.