lauantai 25. helmikuuta 2017

Uusikuu ja auringonpimennys kaloissa

kuva Teodor Axentowicz Zloty
Sunnuntaina 26.2. syntyy ihana utuinen uusikuu kaloissa. Samalla tapahtuu rengasmainen auringonpimennys.

Uusikuu kaloissa on erityisen tunneherkkä ja haaveellinen, etenkin kun Kuu on yhtymässä Neptunukseen ja Merkuriukseen. Kalojen merkin ohella taivaankannella vallitsee voimakas oinas-painotus, ja uuden aloittamisen pakko on suorastaan käsinkosketeltava. Uusikuu putsaa aina pöydän vanhasta ja mahdollistaa uusien ideoiden syntymän. Samanaikainen auringonpimennys tuntuu vahvasti koko energiakehossa irtipäästämisenä ja antautumisena. Tänä sunnuntaina on myös laskiainen eli alkaa paastonaikaan laskeutuminen. Ajankohta on loistava esimerkiksi ruokavaliomuutoksille, haitallisten tottumusten lopetukselle ja kehon puhdistukselle. Sen, minkä uudenkuun hetkellä aloitat, kantaa eteenpäin ja lähtee hyvään kasvuun.

Tämän uudenkuun ja auringonpimennyksen energioista vastaa arkkienkeli Sandalfon. Sandalfon on musiikin, runouden, merien ja rukousten enkeli. Sandalfon vastaa myös maatähtichakrasta, joka sitoo kehosi Gaiaan ja kiinnittää sinut omalle sielunpolullesi. Sandalfonin nimi merkitsee veljeä ja hän on ystävällinen, hienotunteinen ja huumorintajuinen enkeli. Tänä uudenkuun hetkenä pyydä Sandalfonilta ohjausta oman herkkyytesi ilmaisuun. Sandalfonin läsnäollessa sinun on helppo antaa mielesi rentoutua ja oman jumalaisen luovuutesi tulla esiin ja loistaa. Tämä uusikuu on täynnä rakastavaa, puhdistavaa ja väkevää energiaa, jonka voit käyttää juuri siten, kuin itse näet parhaaksi. Sandalfon on läsnä varmistamassa henkisen yhteytesi ja rukousten enkelinä hän vastaa myös korketaajuisten viestien laskeutumisesta sellaiselle tasolle, jolla voit ne ymmärtää. Sandalfon on kuin tulkki, hän transformoi pyyntömme "enkelikielelle" ja auttaa näin toiveitamme manifestoitumaan. Pyydä Sandalfonin kirkkaanturkoosia valoa kantamaan aikeesi korkeimmalle mahdolliselle taajuudelle, jolla ne voivat resonoida sinun sielusi toiveiden kanssa ja edesauttaa kaikkinaisen hyvän toteutumista niin omassa kuin toisten elämässä.

Musiikin enkelinä Sandalfon tietää, kuinka puhutaan sydämelle. Musiikki on niin lähellä enkelten kommunikointia kuin Maa-energioissa on mahdollista asiaa hahmottaa. Sandalfoniin saatkin parhaiten yhteyden harmonisen musiikin kautta. Pyynnöstäsi Sandalfon auttaa sinua kiinnittymään omaan arkeesi ilman että sinun tarvitsee tinkiä henkisestä ulottuvuudesta. Nämä kaksi todellisuutta ovat olemassa yhtäaikaisesti ja sinä olet niitä yhdistävä tekijä. Fyysinen kehosi, tämä hieno instrumentti, joka sinulle on annettu palvelee ikään kuin antennina. Sen kautta voit vastaanottaa enkelien ja henkimaailman energiaa ja juurruttaa sen omaan todellisuuteesi. Kehosi toimii myös yhteytenäsi Gaiaan ja kotiplaneettasi rakkauteen. Jos sinusta tuntuu, että henkinen todellisuus on liian korkealentoista tai sinun on vaikea maadoittua ja juurtua omaan tavalliseen elämääsi tai jos sinusta tuntuu, että heittelehdit näiden kahden todellisuuden välillä, pyydä Sandalfonia apuun. Ei ole tarkoitus, että kadotat terveen arkijärjen ja sisäisen tasapainosi kurotellessasi henkisiin korkeuksiin. Sinun ei myöskään tarvitse soutaa raskaissa energioissa tai alistua niille. Tehtäväsi on irrottautua sellaisista negatiivisista tekijöistä elämässäsi, jotka haavoittavat sinua ja vievät värähtelytaajuuttasi alaspäin. Sandalfon on valmis auttamaan sinua kaikin mahdollisin tavoin luopumaan haitallisista tavoista, aikansa eläneistä toimintamalleista ja ajatuskierteistä, jotka eivät ole nousujohteisia ja palvele sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Tänä uutenakuuna pyydä Sandalfonia kirkastamaan maatähti-chkarasi. Se sijaitsee hieman kehosi etupuolella, jalkojesi alapuolella. Tämän mustavalkoisen ja voimakkaan chakran kautta olet linkittyneenä Äiti Maahan ja pysyt jalat tukevasti maassa silloinkin, kun elämässäsi on turbulenssia. Maadoittumalla omaan elämäntehtävääsi ja sielunpolkuusi voit ottaa käyttöön henkiset työkalusi ja avata turvallisin mielin korkeampaa intuitiotasi. Sandalfon pyytää sinua hiljentymään ja keskittymään pisteeseen jalkojesi alapuolella. Visualisoi itsellesi vahvat valojuuret ja niiden kautta vastaanota voimaa ja kirkkautta itsellesi. Näin voit joka päivä tuntea yhteytesi omaan sielunsuunnitelmaasi. Et ole syntynyt sattumalta tähän aikaan ja paikkaan, jossa juuri nyt olet. Olet täyttämässä pyhää tehtävää ja kasvamassa uusiin ulottuvuuksiin. Olet rakastettu valintasi vuoksi ja kunnioitettu maan lapsi. Toteuta tehtävääsi rakkaudella ja ilolla, ja anna sydämesi laulaa. Enkelit kulkevat rinnallasi ja laulavat kanssasi, ja niin on tarkoitettu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.