sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kevätpäiväntasaus

20.3. Aurinko siirtyy oinaaseen ja aloittaa uuden astrologisen vuodenkierron. Kevätpäiväntasaus on merkittävimpiä hetkiä planeetallamme. Taivaalla vallitsee vahva tulilataus, kun Auringon lisäksi myös Merkurius, Venus ja Uranus sijaitsevat oinaassa. Kevätpäiväntasaus on väkevä aloitus uudelle astrologiselle vuodelle, ja nyt on oikea hetki manifestoida unelmia ja luoda suunnitelmat oman elämän suhteen.
Kuva Evelyn de Morgan

Oinaan merkistä vastaa Ariel, kipunoiva ja villi arkkienkeli, joka suojelee floraa, faunaa ja luonnonhenkiä kuten keijuija, nymfejä ja haltioitalohikäärmeitä ja maahisia. Ariel on eläintenystävien suojelusenkeli ja läsnä aina, kun haluamme löytää yhteyttä sekä Äiti Maahan että omaan sisimpäämme.

Ariel on panteistinen enkeli, pitelemätön ja tulisieluinen kuin keväinen luonto, joka puskee elämää läpi routaisen maan. Tänä kevätpäiväntasauksena pyydä Arielia auttamaan Äiti Luontoa sen puhdistustyössä. Sinun rukouksesi ja toiveesi kirittävät luonnohenkiä ja auttavat koko planeettaa tässä tärkeässä vaiheessa, kun Gaian keho on muuttumassa. Ariel auttaa luonnonkatastrofeissa, lääkitsee ja suojelee meitä. Pyydä Arielia avaamaan sydäntäsi luonnolle ja kuulemaan sen loputonta viisautta. Luonto puhuu jokaiselle ja sen kautta sinun on helpointa päästä taajuuksille valonauttajien kanssa. Luontoäiti on rakastava ja loputtoman kärsivällinen. Osoitathan kunnioitustasi hänen uurastukselleen, ilman häntä emme olisi täällä.

Ariel auttaa sinua myös mielellään kaikissa toimissa, jotka tähtäävät toisten auttamiseen ja on apunasi, kun tarvitset innoituksen kipinää. Arielilta saat ponnistusvoimaa uuden aloittamiseen ja totutuista kaavoista ulos astumiseen. Ariel haluaa auttaa sinua luomistyössä, oman potentiaalisi löytämisessä ja sisukkuuden ja sinnikkyyden vaalimisessa. Tiedät Arielin olevan läheisyydessäsi aistiessasi liekehtivän punaista väriä tai tuntiessasi voimakasta elossaolon tunnetta. Hän voi myös ilmaista itsensä eläinhahmossa tai luonnonhenkenä. Tänä kevätpäiväntasauksena mene luonnonhelmaan, pyydä Arielin ohjausta ja hiljenny kuuntelemaan. Ariel puhuu suoraan sydämesi kautta ja sytyttää sinuun innostuksen tulen. Ariel siunaa kevätpäiväntasauksen juhlan ja auttaa sinua tarttumaan toimeen ja tekemään asioita itsesi ja muiden hyväksi. Visualisoi unelmasi, tee viisaita päätöksiä ja ryhdy toteuttamaan niitä askel kerrallaan. Ariel on puhdasta toimeenpanovaltaa ja alkutulta, ja jos vain niin pyydät, hän tukee sinua ponnisteluissasi ja jokaisessa vilpittömässä aikeessasi.

Rakas maaenkeli, olet yhtä luonnon kanssa ja luonnolapsi siinä missä jokainen luomakunnan jäsen on. Olet yhtä merkityksellinen ja olennainen kuin pienin luotu olio tai valtavin galaksi. Olet yhtä maailmankaikkeuden kanssa ja tehtäväsi on oppia oman planeettamme rytmi ja löytää paikkasi osana luonnon kiertokulkua. Olet rakas ja tärkeä ja sinun osasi kokonaisuudessa on merkittävä. Älä unohda, että olet paljon enemmän kuin itse näet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti