perjantai 10. helmikuuta 2017

Täysikuu leijonassa

Ensi yönä täyttyy Kuu leijonan merkissä. Saamme samalla osittaisen kuunpimennyksen, joka tapahtuu osana upeaa sekstiiliketjua Jupiterin, Saturnuksen ja Uranuksen kanssa.

Täysikuu luo kirkkaan valonsa sinne, missä varjot vielä lymyävät. Se täydellistää ja tuo huipennukseensa ne asiat, joita uusikuu aloittaa. Kasvavat tunteet ja sisäinen kypsyminen saapuvat lakipisteeseensä. Siksi täydenkuun aikana on helppo havaita kirkkaassa valossa ne asiat, jotka ovat tulleet täyttymykseensä. Seuraavat kaksi viikkoa ovat asteittaista irtipäästämistä kunnes uusikuu jälleen aloittaa uuden luomisen syklin.

Täysikuu leijonassa on ylväs ja rohkea. Tämä kuu ruokkii sisäistä tultasi ja uljauttasi, joka tahtoo päästä esiin. Arkkienkeli Mikael on leijonan merkin vastuuenkeli, soturienkeli, joka suojelee sinistä planeettaamme. Tämän täydenkuun aikana pyydä Mikaelin apua kaikkiin niihin asioihin, joiden toteuttamiseen tarvitset rohkeutta. Mikael on jyhkeä, näyttävä ja kuuluva enkeli, jonka sininen valo luo varmuuden suojan yllesi. Mikael on ritarillisuutta, urheutta ja pelottomuutta ilmaiseva voima, jonka edessä varjot kalpenevat. Mikaelin käsivarsilla olet ehdottoman suojassa ja saat sisäisen varmuuden siitä, ettei sinulle tapahdu mitään sellaista, mikä ei olisi taivaallisen suunnitelman mukaista.

Mikael johtaa valtavaa enkelien taistelujoukkoa, jotka palvelevat luojaa pelon karkoittamiseksi ja valon tuomiseksi maapallolle. Mikaelin energia on häikäisevää ja samalla äärimmäisen rauhallista. Mikael on kuin kallio, häneen voit luottaa ja turvata. Ei ole niin pientä asiaa, ettet voisi pyytää siihen Mikaelin apua. Mikael auttaa sinua aivan arkipäiväisissäkin asioissa kuten rikkinäisten laitteiden korjaamisessa. Mikael auttaa myös katkaisemaan siteet sellaisiin karmaattisiin asioihin, ihmisiin ja tilanteisiin, jotka eivät enää palvele sinun korkeinta parastasi. Pyydä Mikaelin suoja itsellesi päivittäin ja kuljet jatkuvassa johdatuksessa. Rakas maaenkeli, olet kallis ja tärkeä ja sinua kannetaan kuin kukkaa kämmenellä, voit olla siitä varma. Mikael auttaa torjumaan negatiivisia voimia ja pyynnöstäsi ympäröi sinut valollaan, johon kilpistyvät yritykset ryövätä energiaasi tai tunkeutua kenttääsi. Näin voit kohdata toiset ihmiset levollisin mielin ja vastaanottaa elämäsi tapahtumat juuri sellaisia kuin ne vastaasi tulevat, pelotta ja pystypäin.

Visualisoi itsesi siniseen valoon ja vain pyydä Mikaelin turvaa ja hän on läsnä. Mikael on totuuden ja suoraselkäisyyden enkeli. Hän ei jätä sinua eikä planeettaamme koskaan. Tämä on lupaus ja se pitää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.