tiistai 7. helmikuuta 2017

Tiellä viisauteen

Merkurius siirtyy tänään 7.2. vesimieheen ja aloittaa kauden omassa ylennysmerkissään. Ajatuksen ja ymmärryksen tasolla ollaan optimaalisessa tilanteessa. Vesimiehen merkki mahdollistaa korkeita oivalluksia, sujuvaa ajatusvirtaa ja kykyä käyttää mieltä luovasti tulvaisuuden suunnitteluun. Seuraavat neljä viikkoa on hienoa aikaa konsultoida korkeatasoista neuvonantajaa ja visioida näköaloja. Suullinen ja kirjallinen toiminta luistaa paremmin ja kyky hahmottaa asioita rationaalisen mielen avulla on terävöitynyt.

kuva Giovanni Gerolamo Savoldo 
Arkkienkeli Rafael vastaa Merkurius-energioista, korkeasta ymmärtämisestä, logiikasta, geometriasta ja tiedon sulauttamisesta osaksi sisäistä viisautta. Otamme älyllisellä ymmärryksellämme jatkuvasti vastaan informaatiota, ja tehtävämme on yhdistää tieto osaksi minuuttamme. Tämä vaatii henkistä työskentelyä, sydämen ja kolmannen silmän avaamista. Rafael haluaa sinun tietävän, että korkeataajuinen tieto on jokaisen hyödynnettävissä. Se, että jokin vaikuttaa älyllisesti haastavalta ei tarkoita, ettetkö kykenisi suoriutumaan siitä. Älyllisen mielen käyttämisen esteet ovat pohjimmiltaan tunnetason tukoksia, joiden sulattaminen avaa myös ymmärrystä.

Rafaelin smaragdisen vihreä säde auttaa eheytymään ja muodostamaan asioista kokonaisuuksia. Paraneminen on yksinkertaisesti eri puolien sulauttumista osaksi kokonaisuutta ja niiden puolien huomioimista, jotka ovat jääneet vähemmälle rakkaudelle. Hyväksymällä itsessäsi eri olemuspuolet ja syleilemällä niitä sallit parannustyön tapahtua. Rafaelin ohjaus koskee sitä, miten saat parhaiten yhdistettyä eri puolesi osaksi kokonaisuutta ja rakkauden valon piiriin. Kun näin paranet ja puhdistut viisaudelle syntyy tilaa.

Pyynnöstäsi Rafael toimii oppaanasi holistiseen eheytymiseen. Halutessasi ymmärtää kokonaiskuvia, ajanhenkeä, okkultisia asioita tai painiskellessasi mielen haasteiden tai kehon sairauksien kanssa pyydä Rafaelin apua. Rafaelin kosketuksen voit tuntea kuin lämpimänä peittona, kipupisteiden pehmenemisenä ja sulamisena pois olemuksestasi ja rakkauden ja hyväksynnän lisääntymisenä koko kehossasi. Rafael haluaa sinun tietävän, että olet tärkeällä tehtävällä omalla polullasi ja niin pyytäessäsi hän toimii matkakumppaninasi retkilläsi sisäisiin maailmoihisi. Rakas maanenkeli, muistathan että parantamalla itseäsi parannat maailmaa. Olet siunattu ja varjeltu tehtävässäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti