maanantai 6. helmikuuta 2017

Jupiter perääntyy

Tänään 6.2. Jupiter aloittaa 9.6 asti kestävän perääntymisen vaa'assa ja päättää näin neljä viikkoa kestäneen vauhtijakson, jolloin kaikki planeetat ovat kulkeneet yhtäaikaisesti eteenpäin. Vastaava jakso on luvassa seuraavan kerran ensi vuoden tammi-helmikuussa. Siihen saakka aina jokin planeettaystävistämme pakittaa oman jaksonsa hidastaen asioiden etenemistä tai kääntäen havaitsemisen ja pohdinnan suuntaa sisäänpäin. Myös karmaattisia asioita nousee herkemmin käsiteltäväksi peruutuskausilla. Näin niiden kohtaamiseen luodaan universumin suunnalta sopivaa energeettistä tilaa.

Uranuksen ja Jupiterin oppositio on hallinnut taivaankantta jo joululta. Nyt kuvion jälleen tiivistyessä kohtaamme tasapainottelun haasteen erityisesti suhteessa kanssaihmisiin. Vastakkain ovat luja itsellisyyden tarve ja toisaalta halu mukautua kompromisseihin. Toisessa vaakakupissa painaa kapinaenergia ja pakko tehdä asiat omaehtoisesti, toisessa tarve joustavuuteen yhteistä etua mukaillen. Kun energiat ovat näin vastapooleihin keskittyneet, on selvää, ettei kumpikaan ääripää toimi sellaisenaan. Terve itsekkyys on hieno ominaisuus, mutta samalla emme voi unohtaa osaamme kokonaisuudessa. Olemme ainutlaatuisia valosiemeniä ja sellaisina osa yhteistä valoverkkoa, joka kannattelee jokaista yksilöä ja koko kollektiivia. Oma värähtelymme on aistittavissa kaikkialla verkostossa, ja jokainen ajatuksemme, tunteemme ja tekomme on välittömässä yhteydessä kaikkeuden kanssa.

Arkkienkeli Uriel vastaa vaa'an merkistä ja myös Uranus-energioista. Urielin tärkein tehtävä on luoda rauhaa ja tasapainoa, ja niin pyytäessäsi hän auttaa sinua löytämään rikkumattoman rauhan sisimmässäsi. Tärkeintä turbulenssikausina on, että pysyt omassa keskuksessasi. Rikkumattoman tyynen pisteen löytäminen sisimmästäsi on avain onnellisuuteen. Se on hyvin yksinkertaista - sinun tarvitsee vain hiljentyä. Saavuttaaksesi sisäisen rauhan sinun on oltava riittävän määrätietoinen ja rohkea vetäytyäksesi ympäristön paineista. Muiden toiveet, odotukset ja kaikki, mitä kuvittelet toisten sinulta tahtovan, eivät ole sinun ongelmasi. Sinun tehtäväsi on keskittyä omaan keskukseesi ja seurata sisäistä ääntäsi. Näin toimiessasi huomaat, ettei kukaan todellisuudessa asettanut sinulle vaatimuksia. Sinä olet itse rakentanut sellaisen ajatusmaailman ympärillesi, jonka haluat johdattavan itseäsi. Irrottautuessasi tästä ajatusrakennelmasta koet vapautumisen. Antautuessasi sisäisen valon johdatukselle ulkoiset vastakkainasettelut lakkaavat vaikuttamasta. Astut kehikon ulkopuolelle etkä enää samaistu kumpaankaan ääripäähän vaan olet sekä ne molemmat että paljon enemmän. Rakas maaenkeli, sisäisen valon johdatukselle jättäytyminen on palvelus itseäsi kohtaan. Ottamalla näin vastuun itsestäsi ja omista teoistasi teet suurimman mahdollisen palveluksen myös koko kollektiivia kohtaan. Olet ehdottoman suojeltu ja sinua pidetään hyvänä, olet jakuvassa johdatuksessa ja valon talutusnuorassa, jos tällainen ilmaisu sallitaan. Et voi joutua eksyksiin etkä hukkaan. Pysytellessäsi omassa keskiössäsi olet samalla oman sisäisen liekkisi ja sielusi valon korkein vartija. Kannat jumalan lahjaa sisälläsi ja sinua rakastetaan rajattomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.