torstai 21. syyskuuta 2017

Syyspäiväntasaus

22.9. kohtaavat yö ja päivä ja ovat hetken aikaa täsmälleen yhtä pitkät. Syyspäiväntasaus on tärkeä kulminaatiopiste, joka käynnistää astrologisen vuodenkierron toisen puoliskon. Minkä oinas on keväällä rymisten aloittanut, sen neitsyt on nyt saattanut täydennykseensä, jotta vaaka voi johtaa seuraavat merkit kohti avautumista ja sosiaalisia taitoja.

Aurinko siirtyy siis vaakaan huomenna, ja merkin mukaisesti ajanhenki suosii sosiaalisuutta, yhteistyötä ja ystävyyttä. Vaaka on myös romanssien, arvojen ja hienostuneisuuden ilmentäjä. Vaa'an merkin perusenergia on tasapainottava, harmoniaan pyrkivä ja konflikteja välttävä. Vaaka luo ympärilleen estetiikkaa, solmii suhteita ja toimii ryhmissä yhteisen edun nimissä. Vaa'at keräävät äärimmäisen harvoin vihamiehiä, sillä he pyrkivät niin pitkälle kuin mahdollista ottamaan huomioon eri näkökulmat ja saattamaan sopusointuun kaikki soraäänet. Venuksen alaisena merkkinä vaaka on nautinnonhaluinen kauneudenrakastaja, joka välttelee viimeiseen asti epämiellyttäviä tilanteita kuten päätösten tekemistä.

Vaa'an merkkiä suojelee arkkienkeli Jofiel, kirkkaan keltainen ja kullanhohtoinen enkeli, jonka nimi merkitsee Jumalan kauneutta. Jofiel on kauneudenvaalija, ilon ja kirkastumisen enkeli ja pyhän tiedon kantaja. Rakas maaenkeli, ethän anna kovuuden ja valon puutteen raskauttaa mieltäsi! Jofiel auttaa sinua näkemään kauneutta kaikkialla minne katsotkin, niin luonnossa, ihmisissä kuin heidän kättensä tuotoksissa. Jofielin lahja ihmiskunnalle on nauru ja sydämen pohjasta nouseva ilo. Pyynnöstäsi Jofiel painaa pysyvät hymykuopat poskiisi ja keventää sydämesi. Jos olet kadottanut ilon ja naurun elämästäsi, Jofiel voi tuoda ne luoksesi. Pyydä hänen säihkyvää iloaan, ja voit tuntea hänen läsnäolonsa murheista vapautumisena ja helpotuksen tunteena.

Jofiel on myös opiskelijoiden ja opettajien suojelusenkeli ja pyynnöstäsi hän opastaa sinua järjen ja logiikan käyttämisessä. Valaistumisen enkelinä Jofiel valuttaa kultaansa juuri sinne, missä vielä haparoit hämärässä ja tarvitset valoa. Jofiel edustaa älyä, oppimista ja viisastumista, ja häntä voit pyytää avuksesi omaksumaan ja muistamaan tietoa, opiskelemaan ja läpäisemään niin maallisia kokeita kuin henkisiä testejä.

Jofiel säteilee sydämen viisautta, jossa korkea henkinen ajattelu ja rakkaus yhdistyvät. Hän auttaa sinua luomaan yhteyden korkeampaan minääsi ja omaan sielunsuunnitelmaasi ja vastaanottamaan jumalallista valoa, jotta ymmärtäisit itseäsi, toisia ja kohtaamiasi tilanteita avoimin mielin. Jofiel kirkastaa kruunuchakrasi ja yhteytesi pyhyyteen ja auttaa ylläpitämään uskoa puhtaaseen sydänyhteyteen. 

Rakas maaenkeli, olet mukana luomassa uutta kultaista aikaa planeetalle, ja tässä tehtävässäsi Jofiel on valmis auttamaan sinua. Sinun onnesi, ilosi ja pulppuava naurusi on musiikkia enkeleiden korville. Varjele siis omaa hyvää oloasi, käytä kykyäsi löytää pienetkin kultajyvät ja saada ne kasvamaan valtaisia tiedonpuita. Olet syvästi rakastettu ja siunattu kultaisella kristusenergialla. 


1 kommentti: