tiistai 5. syyskuuta 2017

Neitsyen täysikuu

kuva Abbott Handerson Thayer
Syyskuussa eletään neitsyen aikaa, sadonkorjuun, ahkeroinnin ja huolellisuuden kautta. Aurinko on paistanut neitsyen merkissä jo parisen viikkoa, ja tänään 5.9. myös Mars siirtyy neitsyeen. Neitsyen hallitsijaplaneetta Merkurius on aloittanut perääntymisjaksonsa kolmisen viikkoa sitten. Tänään Merkurius kääntyy vihdoin etenevään liikkeeseen ja siirtyy ensi sunnuntaina leijonasta omaan merkkiinsä neitsyeen.

Merkurius symboloi ajattelua, puhetta ja kommunikaatiota, viestintää ja logiikkaa. Merkuriuksen lapsina neitsyet ovatkin yleensä verbaalisia ja hoksaavaisia, uteliaita ja mieleltään liikkuvaisia. Neitsyen merkissä ilmennetään palvelemisen teemaa, korkean tehtävän toteuttamista arkisella tasolla ja luonnollisesti kaikkia mentaalisia hyveitä, joiden kantaja neitsyt on. Merkuriuksen perääntymiskaudella ajattelu ja kommunikaatio takkuilee, mutta tämän vikkelän liikkujan päästessä nyt pois peruutusvaihteelta ja loppuviikosta vielä omaan merkkiinsä, mentaaliset toiminnot helpottuvat ja saavat kovasti vauhtia alleen. Uranus tekee kolmiota sekä Marsille että Merkuriukselle ja voitelee rattaita niin, että vauhti voi kääntyä ylikierroksillekin.

Huomenna 6.9. aamupäivällä täyttyy Kuu kaloissa, neitsyen vastamerkissä. Täydenkuun hetki on täyttymystä tulvillaan ja Kuun osuessa vielä yhtymään Neptunuksen kanssa olemme todella kauniiden ja herkkien energioiden äärellä. Tämä on emotionaalista aikaa, selväaistimisen ja intuition kirkastumisen huippuhetkiä. Tällä kuutamolla seilataan korkean kutsumuksen vesillä. Täydenkuun hetkellä on helppo tunnistaa oma sisäinen ääni ja kuulla sielun laulu. Täysikuu tukee kaikkea luovaa ja sensitiivstä toimintaa ja tällaisena hetkenä tuntuu, kuin enkelit soittelisivat kaikkein herkimpiä kieliä minuudessamme.

Kauden enkeliviesti tulee Sandalfonilta, musiikin ja rukousten enkeliltä. Sandalfon on korkeataajuinen, hienovireinen ja monitahoinen enkeli. Sandalfon tunnetaan kyynelten enkelinä, hän pyyhkii surut sydämistä ja tuo lohdutusta, kuljettaa toiveita ja rukouksia ja auttaa meitä kokemaan herkkyytemme vahvuutena. Rakas maaenkeli, kun olet ottanut vastaan Maa-tehtäväsi olet tiedostanut sen sisältävän suuren määrän lujaa työntekoa. Tämän planeetan energioissa asiat eivät tapahdu niin helposti ja nopeasti kuin mitä mielikuvituksesi ja sielusi silmät kykenevät näkemään, ja siksi tarvitaan ahkerointia, opiskelua, virheiden tekemistä ja epätäydellisyyden sietämistä. Maailma ei kuitenkaan ole koskaan valmis eikä sinun tehtäväsi rakas Maa-enkeli ole saattaa sitä tolalleen työllä ja tuskalla. Sinun tehtäväsi on uida Gaian kehityksen virrassa ja antautua rakkauden kannateltavaksi. Työskennellessäsi rakkauden kanssa myötävirtaan sinun ei tarvitse tuntea ponnistelevasi turhaan eivätkä voimasi hupene. Rakkaus kannattelee sinua ja varmistaa oikean suunnan aina.

Kannat paljon huolta itsesi ja toisten puolesta, murehdit etukäteen tulevaa ja suret jälkikäteen tapahtunutta. Tämä syö voimiasi ja sitoo energiaasi. Pyydä Sandalfonia ottamaan vastaan itkut ja murheet ja pesemään sinut turhista ärtymyksen tunteista ja suorittamispaineista. Sandalfon auttaa sinua sulautumaan kaikkeuteen ja kokemaan itsesi saumattomana osana universumin tanssia. Pyydä Sandalfonia kiinnittämään sinut omalle sielunpolullesi ja virittämään korvasi korkeille taajuuksille. Kohota omaa energiaasi kauniilla musiikilla ja ruoki sieluasi taiteella, anna itsesi kokea elämää suurempia tunteita ja elämyksiä. Ne eivät ole jotakin, mikä syntyy sinun ulkopuolellasi, ne ovat sinun sielusi väreilyä maailmankaikkeuden tahdissa. Kurota tähtiin ja haaveile isosti huolimatta arjen harmaudesta. Sinut on tehty tähtipölystä ja rakkausvalosta - olet rakkauden lähettiläs ja luojan lapsi omalla ainutlaatuisella toivioretkelläsi ja sinun kanssasi kuljetaan. Olet siunattu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.