torstai 5. lokakuuta 2017

Täysikuu oinaassa

kuva Evelyn de Morgan
Tänään täyttyy väkevä Kuu oinaan merkissä. Tämä täysikuu on energinen, melkein pakottavan pakahduttava. Mielikuvitus voi nyt laukata ja luoda kuvastoa, joka tuntuu todellisuudesta irralliselta, mutta ohjaa silti toimimaan.

Täydenkuun hetkellä emotionaalinen malja täyttyy ja joskus kuohuu yli. Näin intensiivinen täysikuu voi tuntua siltä kuin sisäistä taspainoasi heiluteltaisiin järeämmin kuin mikä olisi mukavaa. Tunteet puskevat läpi voimalla ja tällä on tarkoituksensa. Et voi ohittaa niitä tarpeita ja tuntemuksia, jotka olet laittanut odottamaan. Ne eivät suostu enää pysyttelemään jonotuslistalla.

Jos olet siirtänyt sivuun omat tarpeesi, ne haluavat nyt tehdä itsensä tiettäviksi. Jos olet ohittanut toisten huomioimisen, sisäinen tunnemaailmasi ajaa sinua kohtaamaan tilanteet, joissa olet kulkenut silmälaput silmillä.

Tämä on hyvä hetki kanavoida toimintaenergiaa niihin asioihin, jotka tunnet omiksesi, sillä muut jääväät väistämättäkin sivuun. Innostuminen tapahtuu helposti, mutta mikään sellainen, mikä ei lähde sydänvoimastasi ei nyt vedä puoleensa eikä resonoi.

Oinaan merkkiä suojeleva arkkienkeli Ariel on vahvan vaaleanpunainen valo, joka auttaa synnyttämään uusia ideoita ja toteuttamaan niitä kipinöitä, joita sielusi säkenöi. Ariel on väkevä luonnonvoima, keijujen ja luonnonhenkien matriarkka, pitelemätön ja tulinen rakkausvalo. Ariel on läsnä pyynnöstäsi ja auttaa sinua kanavoimaan omaa voimaasi niihin asioihin, jotka ovat sopusoinnussa sielusi kanssa.

Rakas maaenkeli, sinä olet luomisvoima, uutta synnyttävä ja vanhaa tuhoava vyöry, sinä olet oman todellisuutesi valloittaja ja hallitsija. Sinun tehtäväsi on oppia erottamaan ne hetket, jolloin raivaat tilaa uudelle niistä, jolloin odotat kärsivällisesti seuraavan vaiheen kasvua. Voimasi on hillitön ja vapautesi rajaton ja tehtäväsi on oppia ymmärtämään tekojesi seuraukset. Kanssaihmiset, luonto ja koko sinua ympäröivä todellisuus on opettajasi yhteisellä valaistumisen polullanne. Pyydä ohjausta ja sitä saat. Maailma on peilisi ja sen kautta sinua opastetaan joka hetki.

Ariel auttaa sinua kohdistamaan voimaasi rakkauteen, heikommista huolehtimiseen ja ympäristösi valaisemiseen.  Kun on aika laskea irti ja pidättäytyä hetki, Ariel auttaa sinua pysymään kärsivällisenä. Kun on aika tarttua toimeen, Ariel näyttää ne paikat, joissa sinua tarvitaan. Rakas maaenkeli, olet rakastettu mielikuvituksesi voiman vuoksi, olet Luojan valoa toistava pidäkkeetön vimma eikä sinun kyvyilläsi ole rajoja. Anna voimasi virrata ja rakenna sellaista maailmaa, joka on kaikille planeetalla eläville tasapuolinen. Kulje valossa ja niin tapahtuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti