maanantai 18. syyskuuta 2017

Uusikuu neitsyessä

Keskiviikkona 20.9. Kuu syntyy neitsyen merkissä. Uudenkuun hetkellä Aurinko ja Kuu ovat aina yhtymässä ja näin Aurinko antaa sen merkin energian Kuulle, josta taivaanvalot eläinradalla löytyvät.

Tänä syyskuuna uusikuu osuu neitsyen merkin loppupäähän, 27 asteelle. Neitsytpainotus on vahvasti ilmassa muutenkin. Venus siirtyy samoin neitsyeen keskiviikkona, ja Mars ja Merkurius ovat kulkeneet jo toista viikkoa rintarinnan tässä ahkeruuden, huolellisuuden ja työntäytteisyyden merkissä. Eipä ihme, että nyt omasta terveydestä huolehtimisen ja opiskelun teemat koskettavat. Syksyisin liikuntaryhmät täyttyvät ja innostumme uusista ruokavalioasioista. Aloitamme koulut ja opiskelut, suunnittelemme aikatauluja harrastusten ja töiden organisoimiseksi. Kesä on ohi ja koittaa syksyn ahkeroinnin aika.

Neitsyen merkin tärkeä suojelija on Maria, äidillisyyden, puhtauden, omistautumisen ja ehdottoman rakkauden enkeli, joka säteilee vaaleansinistä ja valkoista valoa. Yksi Marian maallisista olemushahmoista on Neitsyt Maria, pyhä äiti, jota palvotaan ja rukoillaan ympäri maailman. Maria on pyhimys, ikoninen ja myyttinen hahmo ja arkkityyppi, joka ilmentää feminiinistä energiaa sen kauneimmissa muodoissaan.

Marian taivaallinen olemus on enkelten kuningatar, ja hän auttaa meistä jokaista yhdistymään lempeään ja kaiken hyväksyvään rakkauteen. Hän liennyttää kipuja, niin fyysisiä kuin henkisiä, ja auttaa sinua löytämään apua mihin tahansa vaivaan, josta kärsit. Maria on tulvillaan liennytystä ja armollisuutta, jonka edessä vain sulat rakkauteen. Hän ilmestyy usein liljankukan tai ruusujen kera merkkinä puhtaudesta ja taivaansinisen valon ympäröimänä tuoden helpottavan parantavan säteen mukanaan.

Tänä uutenakuuna pyydä Mariaa auttamaan sinua löytämään oman tapasi palvella pyyteettömästi, toteuttaa sielusi kutsumusta muiden auttamistehtävässä ja levittämään parantavaa energiaa kauttasi. Maria suojelee sairaiden ja köyhien parissa työskenteleviä, parantajia ja terapeutteja, lääkäreitä, sairaan- ja terveydenhoitajia, lasten puolesta työtä tekeviä ja jokaista äitiä, lasta ja vanhempaa.

Rakas maaenkeli, oletpa sitten miehen tai naisen kehossa, tämä rakastava hoivaavuus on sinussa. Sinulla on kyky huolehtia niin itsestäsi kuin toisista ohittaen egoistiset tarpeesi ja tämä on voima, jolla kykenet kasvamaan valon välittäjäksi. Marian parantava ja ihmeitä tekevän energian voit pyytää luoksesi milloin tahansa tarvitset lohdutusta itsellesi tai läheisillesi. Maria rakastaa sinua ehdoitta ja puhtaassa valossa, hän sulkee sinut äidilliseen syliinsä ja puhaltaa kivut pois jokaisesta haavastasi. Jos tunnet huolta jonkun tietyn pienokaisen tai maailman lasten puolesta yleisesti, kutsu Mariaa ja hänen sinistä sädettään. Maria auttaa myös kaikissa huolissa koskien äitiäsi, ja voit pyytää hänen rakkauttaan korjaamaan rikkoontuneita suhteita ja auttamaan antamaan anteeksi mitä ikinä onkaan välillänne tapahtunut.

Rakas maaenkeli, sinun jokainen rukouksesi kuullaan ja jokaiseen pyyntöösi vastataan! Sinun toiveesi ovat energiaa, jonka lähetät eteenpäin ja se kohtaa aina vastaanottajan. Kääntyessäsi Marian puoleen pyydät planeetalle sen paljon tarvitsemaa hyväksyntää, pyyteettömyyttä ja hiljaista rakkautta. Marian lempeys eheyttää ja tasapainottaa kahtiajakaantuneisuutta, auttaa Gaian feminiinistä olemusta toipumaan ja ruokkii meissä jokaisessa asuvaa ikuista ja rakastaavaa äitiä. Salliessasi Marian auttaa itseäsi olet siunattu ja pyhyyden koskettama. Olet hänen syvästi rakas lapsensa ja hän huolehtii sinusta aina. Ja niin on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti