perjantai 17. toukokuuta 2019

Vahva täysikuu

Evelyn de Morgan
Kuu kasvaa täyteen mittaansa sunnuntaina 19.5. keskiyöllä. Auringon paistaessa juurevassa härän merkissä Kuu löytyy sen vastamerkistä skorpionista, mystisestä ja syvällisten muutosenergioiden hallitsemasta merkistä. Härän täysikuu sisältää vastakkainasettelun pysyvyyden ja muutoksen välillä, transformaatioille antautumisen ja muutosvastarinnan välille. Mitä enemmän voimaa ladataan kiinnipitämiseen, sitä mullistavampia muutokset ovat.

Täysikuun teema on aina luopuminen, ja erityisesti Kuun paistaessa skorpionissa joudumme kohtaamaan ne pienet ja isot kuoleman teemat, jotka kulkevat jokapäiväisessä elämässä mukana. Tänä täysikuuna on helppo ymmärtää, mistä elämän kiertokulussa on syvimmillään kyse: kaikki muuttuu joka hetki, muuntuu toiseksi ja kehittyy joksikin, mitä ei ollut aiemmin. Jotta tämä kehityksen energia pystyy liikkumaan ja luomaan uomansa, on laskettava irti vanhasta ja tehtävä tilaa.

Täysikuu on otollinen hetki summata aikaansaannoksia, antaa itselle kiitosta kasvun kaudesta ja antautua vähenevän Kuun energialle. Kun taas siirrymme kohti seuraavaa uuttakuuta ja uudelleensyntymää, vähä vähältä irrottaudumme menneestä. Härän merkki on kiinnipitävä ja juureva kevään kasvun merkki, ja kun täysikuu vielä saa kannattelevat kulmat Plutolta ja Saturnukselta, energiat ovat väkevät. Niin kiinnipitävä energia kuin kohti uutta kääntyvä muutosenergia ovat voimakkaat ja pakottavat katsomaan omia valintojamme ja niiden synnyttämiä luomuksia luihin ja ytimiin saakka.

Skorpionin merkin suojelija arkkienkeli Azrael on muutosten ja siirtymien enkeli, joka valvoo myös kuolemaa ja rajan taakse lähteviä rakkauden valolla. Rakas maaenkeli, irtilaskeminen tarkoittaa sitä että voit parantua kipeistä kokemuksistasi. Peloista vapautuminen on paranemisprosessin ydin. Pelkojen kohtaaminen ja niistä erkaantuminen on rakkauden olemuksen ymmärtämistä sydämen pohjia myöten. Rakkauden vastakohta on pelko ja ainoastaan mielen luomat pelkokuvat voivat estää rakkauden loistoa läpi täydessä potentiaalissaan. Rakkaus parantaa haavat ja eheyttää rikkoutuneet osat, saattaa yhteen ja liimaa kasaan, kokoaa ja yhdistää kaiken takaisin valoon.

Rakas maan lapsi, anna täysikuun valon loistaa niihin loukkoihin minuudessasi, joihin toivot eheytymistä. Katso rohkeasti silmiin pelkojasi ja myönnä ne itsellesi ääneen. On täysin hyväksyttävää olla peloissaan, pieni ja avuton. On täysin hyväksyttävää kokea voimattomuutta ja heikkoutta. Ja on rohkeaa myöntää itselleen oma vajavaisuutensa ja siitäkin huolimatta nousta seisomaan molemmille jaloilleen selkä suorana. Rakas maan Valo, tiedäthän, että et voi paeta pelkojasi. Ne kulkevat varjoina mukanasi niin kauan kunnes seisahdat ja otat ne katseesi alle. Älä pelkää tätä prosessia, pelko itsessään ei koskaan voi olla lähimainkaan niin pelottavaa kuin pelko pelon kohtaamisesta. Väistelemällä vain siirrät väistämätöntä ja pakenemalla totuutta aiheutat itsellesi tuskaa ja epämukavuutta.

Rakas ihmisenkeli, olet valinnut olomuotosi voidaksesi kasvaa ja saadaksesi parhaan tilaisuuden muuttaa itseäsi. Muutos tapahtuu joka tapauksessa, sillä elämä on yhtä kuin muutos. Voit valita kulkea muutoksen mukana tai voit valita vastustaa sitä, rakas, valinta on sinun ja sitä kunnioitetaan aina. Muistathan että sielusi kuitenkin valitsi muutoksen päättäessään syntyä elämänkiertoon, ja muutos on sinun pohjimmainen tosiolemuksesi. Muutos puskee sinusta läpi kuin kevään versot kohmeisesta maaperästä, sitä ei voi estää. Sinä olet kaunis kasvussasi ja sinä olet jo täydellinen tulevaisuuden kuva itsestäsi. Aivan kuten siemen kantaa täydellisen tiedon kukkaan puhkeavasta kasvista, samoin sinä kannat itsessäsi kaiken, mitä tarvitset. Sinä olet. Ja sinua rakastetaan siksi että Sinä olet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti