sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Härän uusikuu

Kuva Dante Gabriel Rossetti
Photo credit Russell-Cotes Art Gallery and Museum
Ihana keväinen uusikuu syntyy tänään 5.5. härän merkissä. Jalat maassa-energiaa, vakautta ja harmoniaa tavoittelee tämä uusikuu. Laskemme maahan siemenet uuteen kasvuun ja juurrutamme ideat syvälle Äiti Maan syliin. Härän merkki on runsauden, vaurauden, vakauden, kauneuden ja pysyvyyden ilmentäjä, ja kun uusikuu lisäksi saa harmoniset kolmiokulmat jyhkeiltä karman planeetoilta Plutolta ja Saturnukselta kauriin merkistä, ollaan synnyttämässä uutta kuunkiertoa vahvalla maaperällä. Henkisyyden planeetta Neptunus tekee sekin harmonista sekstiilikulmaa uudellekuulle ja tukee kaikkia niitä unelmia ja korkeammasta johdauksesta tulevia inspiraationpilkahduksia, jotka haluat laittaa käytännön toteutukseen.

Uuttakuuta suojelee arkkienkeli Haniel, joka tuo meille lempeyden, rakastavan hyväksynnän ja pehmeän naisellisuuden kosketuksen. Rakas maaenkeli, vaikka energiat ympärilläsi olisivat raskaat, pidä oma sydämesi puhtaana ja keveänä. Anna ilon ja hymyn asua sisälläsi ja pitää majaa, vaikka ulkopuolella myrskyäisi. Henkinen vauraus ja onnellisuus eivät ole sidoksissa ulkoisiin puitteisiin. Löydät hyväksynnän ja sisäisen harmonian hetkessä, pysähtymällä rakkauden olemukseen. Ystäväni, kokeaksesi onnellisuutta sinun ei tarvitse pinnistellä. Onnellisuus ei ole jotakin, mikä sinun on saavutettava. Onnellisuus, tasapaino ja rauha asuvat sisälläsi tälläkin hetkellä. Sinun tarvitsee vain astua ulos mielesi luomista kuvista ja asettua hyväksyntään. Se ei ole vaikeaa, sillä se on sinun todellinen olomuotosi, johon sielusi sinua jatkuvasti ohjaa.

Tänä uutenakuuna pyydä apuun Hanielia, kristallien ja kivien hallitsijaenkeliä, ja anna hänen opastaa sinua kohti sisäistä harmoniaa ja hyvinvointia. Rauhoitu hetkeksi, hengitä sisään rakkautta ja valoa, ja hiljenny tuntemaan Hanielin vaaleanvihreän värinen energia. Pyydä Hanielia opastamaan sinua ja valitsemaan sinulle sopiva kivi, joka tukee maadoittumistasi ja sisäistä rauhaasi. Kuljeta tätä kiveä mukanasi Kuun kierron ajan ja anna unelmiesi lähteä hiljaiseen ja varmaan kasvuun. Rakas maanenkeli, sinun kykysi toteuttaa unelmiasi on sama kuin tarpeesi toteuttaa sielunsuunnitelmaasi. Nämä ovat yhtä ja kulkevat käsi kädessä aivan kuten enkelit kulkevat kanssasi rinta rinnan, askel askelelta. Muistathan että kanssasi ollaan ja valoasi kannatellaan, ja olet alati siunattu rakas ystävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.