perjantai 31. toukokuuta 2019

Eloisa uusikuu

kuva Louis Welden Hawkins
Uusi Kuu syntyy maanantaina 3.6. iltapäivällä, kun Aurinko ja Kuu kohtaavat ilmavassa kaksosen merkissä. Myös kaksosen oma hallitsijaplaneetta Merkurius kulkee merkin loppuasteilla vilkastuttaen viestintää, jouduttaen ajatuksenlentoa ja elävöittäen vuorovaikutusta toisten kanssa. Ajanhenki on eloisa ja myös liioittelun riski sekä ylisuuret toiveet ja unelmat kulkevat kuviossa mukana. Korkealentoiset ajatukset ja mielen ylivilkkaus voivat tuntua päättämättömyytenä ja lapsenkaltaisina haluina tehdä enemmän, kuin mihin aikataulut ja resurssit riittävät.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö uusikuu olisi oikea aika manifestoida ja laittaa alulle uudet projektit. Aika on suosiollinen tiedonjanon tyydyttämiselle, visioinnille ja ajatusten ja ideoiden jakamiselle avokätisesti. Keskustelut ystävien, tuttavien ja auttajien kanssa voivat selkiinnyttää asioita ja samalla vuorovaikutus hedelmöittää kaikkia osapuolia. Kiire ja hätäisyyden tunne voivat kulkea vauhdissa mukana, jolloin ajatuskin sumenee ja punainen lanka katoaa herkästi. Maadoitus auttaa kiinnittämään juuret takaisin arkeen, käytäntöön ja fyysiseen todellisuuteen.

Kaksosen merkkiä suojelee arkkienkeli Rafael, kolmannesta silmästä ja syvästä viisaudesta vastaava enkeli. Rafael kulkee matkaa tekevien mukana ja varjelee jokaista askelta henkisellä polulla. Rakas maaenkeli, kun luot ajatuksin, tiedosta, että ajatuksesi muuttuvat todellisuudeksi. Valitse ajatuksesi huolella ja vaali niitä kuten ituja, jotka nostavat pienet silmunsa kohti valoa ja alkavat kehittyä ja kasvaa. Ruoki niitä, kastele, hoivaa ja katso, että ne saavat parhaat mahdolliset olosuhteet.

Rafael on parantamisen enkeli, eheyttäjä ja voimistaja, ja tänä uutenakuuna hän on vahvasti läsnä siunaten jokaisen sydämestä lähtevän toiveen ja ajatuksen. Rafael auttaa sinua luomaan itsellesi runsautta ja terveyttä, kun pyydät hänen apuaan. Rakas maaenkeli, pyydä itsellesi korkeinta parasta, vaikka et aina tiedäkään, mikä on sinulle paras mahdollinen ratkaisu. Rafael auttaa luomaan terveitä ja viisaita toiveita, puhdistamaan mieltä ja kirkastamaan ajatusta. Nämä suuntaavat toimintaasi ja luovat todellisuutesi. Jos luot huolimattomia toiveita, saat sekaista elämää. Kun luot viisaita toiveita, teet sielusi suunnitelman toteuttavia ratkaisuja.
kuva Andrea Vaccaro

Arkkienkeli Rafael toimii vihreällä säteellä, joka on lempeän hoitava ja virkistävä, rauhoittava ja elähdyttävä. Tänä uutenakuuna tee itsellesi hiljainen paikka, jossa voit rauhoittua ja keskittyä. Tämä paikka voi olla mielikuvissasi tai ulkona luonnossa, vehreässä paikassa, missä voit aistia vihreän värin parantavan vaikutuksen. Tiedä, että Rafael on läsnä hengittäessäsi sisään vihreää valoa, keskittyessäsi omaan sisäiseen viisauteesi ja pyytäessäsi ohajusta itsellesi. Rafael neuvoo sinua mielellään kehoon liittyvissä asioissa, fyysisen kulkuvälineesi korjausongelmissa ja kaikessa, mitä tarvitset turvalliseen ja miellyttävään matkantekoon Maa-todellisuudessa.

Rakas ystävä, Rafael kulkee rinnallasi matkakumppaninasi, taluttaen, kun sitä tarvitset, kantaen, kun omat voimasi eivät riitä, opastaen, kun suuntasi on hukassa ja turvaten selustasi, kun etenet vauhdilla. Kärsimättömyys ja joutuisuus ovat tämän uudenkuun teemat, selkeän ajattelun värittyminen haaveilulla ja jopa kehosta irtaantumisen tunne, ikään kuin et olisi läsnä omassa itsessäsi. Pyydä silloin Rafaelin apua ja ystävällistä ohjausta saamaan sinut jälleen kiinni kehollisuuteesi, sielusi pyhään temppeliin ja huolehtimaan siitä parhaalla mahdollisella tavalla. Ajatus on energiaa, joka voi viedä sinut kauas konkreettisista asioista ja omasta parhaastasi. Mutta oppimalla suuntamaan tätä energiaa, hallitset elämääsi ja sen kulkusuuntaa ja tulet matkanteon mestariksi.

Rakkaudella sinua ohjaten, arkkienkeli Rafael

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti