maanantai 16. huhtikuuta 2018

Uusikuu oinaassa

kuva George Hillyard Swinstead
16.4. varhain aamusta syntyy uusi Kuu tulisessa oinaan merkissä. Uusikuu on aina aloituksen hetki ja aloitteellisin kaikista merkeistä on oinas. Tämä on suorastaan villin vapauttava syntymä. Ilmassa on energia, johon ei voi varautua oikein mitenkään. Se tulee ja pyyhkäisee, vie mukanaan kaiken pölyttyneen ja näivettyneen ja uudistaa isolla kädellä.

Uusikuu tuo paljon kaivattua vaihtelua ja eteenpäin menemisen nostetta mukanaan. Merkuriuksen perääntymiskausi on tältä erää päättynyt ja takkuisemman kauden jälkeen liike on taas vahvasti kohti uusia seikkailuja. Nyt tuulta on purjeissa reippaaseen tahtiin, joten harkintaa saa edelleen käyttää. Tämä on vahva uusikuu ja se valmistelee meitä jo seuraavaan ingressiin Auringon siirtyessä härän merkkiin 20.4. Myös uudistusten planeetta Uranus ja henkinen parantaja Chiron kulkevat viimeisillä asteilla omia merkkejään, Uranus oinaassa ja Chiron kaloissa. Siirtymät tuovat mukanaan aina kokonaan uuden energiailmaston, johon totuttelemme seuraavat noin seitsemän vuotta.

Arkkienkeli Ariel on luonnonhenkiä suojeleva muutosvoima, joka vastaa myös oinasmerkin energioista. Rakas maaenkeli, kun energia tarvitsee paikan johon tuoda uutta elämääsi, raivaa sille tilaa. Tämä on paras mahdollinen hetki tehdä kevätsiivous, hankkiutua eroon tavaroista ja asioista, joita et enää tarvitse ja siivota pölyt nurkista. Puhdista kotisi, kehosi ja mielesi vastaanottamaan uusi aloitus. Yhtälailla kuin kotisi tarvitsee säännöllisen tuuletuksen ja kirkastamisen, samoin kehosi kaipaa virkistämistä ja uudistamista. Kevään korvalla ruokit huonekasvit uudella mullalla ja lannoitat puutarhan. Samoin toimi fyysisen astiasi kanssa. Se on sinun kasvualustasi ja kulkuneuvosi, sielusi maja, jonka toivot toimivan parhaalla mahdollisella tavalla. Suo kehollesi kevätpuhdistus! Anna sen nauttia hapesta, energisoivasta vedestä ja ravinnosta, joka edesauttaa kasvua. Idut, versot, maan päällä kasvavat vihannekset ja kasvikset, hedelmät ja yrtit ravitsevat nyt parhaiten kehoasi. Tee myös energiapuhdistus chakroille ja kirkasta aurasi. Pyydä Arielia apuun löytämään yhteys fyysiseen olemukseesi ja ymmärtämään vuodenaikojen kierto oman kehosi kautta. Hän auttaa sinua mielellään, ohjaa sinua löytämään sydämen ilon, riemun puhkeavasta keväästä ja avaa aistisi luonnon kauneudelle. Rakas maaenkeli, on aika nostaa katse kohti valoa, kirkastuvaa aurinkoa ja lähestyvän kesän lämpöä. Jotta olet valmis kaikelle valon määrälle, joka sinulle vuodatetaan, avaa sydämesi ovet ja anna raikkaiden tuulien puhaltaa sisään ja viedä mennessään kuivahtaneet ja aikansa eläneet osat hengen majastasi. Olet rakas ja tärkeä hengensoturi, ystäväni. Muistathan, että olet puhdasta valoa, nyt ja aina, kohti aurinkoa kurottava taimi, osa kaikkeuden runsautta ja rikkautta. Se sinä olet, rakkausvalon kasvatti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.