tiistai 15. toukokuuta 2018

Uusikuu härässä

kuva Jean Bernard
Aurinko ja Kuu kohtaavat tänään runsauden ja hedelmällisyyden merkissä härässä. Kuu on härässä yhdessä mielipaikoistaan ja sieltä käsin luo hyvinvointia ja emotionaalista tasapainoa ympärilleen. Tämä uudenkuun hetki on erinomainen istutuksille, kylvölle ja ideoiden juurruttamiselle. Maaperä on vastaanottavainen ja tarjoaa parhaan mahdollisen pohjan ja turvan tulevalle kasvukaudelle.

Myös Uranus siirtyy tänään härkään, missä tämä uudistusten ja yllätysten planeetta pysyttelee aina vuoteen 2025 saakka. Uranuksen kierto on kokonaiset 84 vuotta, joten aivan usein se ei vaihda merkkiä. Seuraavan seitsemän vuoden sisällä Uranus laittaa kuvioita uusiksi etenkin rakkausrintamalla ja taloudessa. Härän merkissä kulkiessaan Uranus kyseenalaistaa turvallisuushakuisuuden ja takertumisen sellaisiin seikkoihin elämässä, joissa olemme kiinni mukavuussyistä. Tottumus on toinen luonto, mutta Uranus on villi ja vapaa ja viis veisaa vanhoillisista rakenteista. Siksi Uranuksen mukaan tuomat tuuletukset ovat aina tervetulleita. On hyvä tiedostaa, ettei mikään vanha ja pölyttynyt kuitenkaan tule toimimaan uusissa energioissa, joten aikansa elänyt joutaakin vaihtoon. Härän merkissä meillä on totuttelemista perusturvan horjumisen tunteen kanssa - olkoon uhka sitten todellinen tai ei. Ylivarovaisuus ja muutosvastarinta ovat teemat, joiden kanssa joudutaan hankaluuksiin, kun Uranus laittaa pyörät pyörimään. Herkimmät voivatkin tuntea jo tässä härän uudessakuussa tulevan Uranus-kauden tuulahdukset.

Härän merkistä ja myös Kuun energioista vastaa arkkienkeli Haniel, vaaleanturkoosilla säteellä toimiva kauneuden, herkkyyden, aistikkuuden ja taiteellisuuden enkeli. Haniel on armon ja ilon arkkienkeli, jonka nimi merkitsee "Jumalan arvokkuus". Rakas maaenkeli, etsiessäsi rauhaa ja tasapainoa pyydä apua! Ei ole sellaista myrskynsilmää eikä henkistä rutistusta, jossa enkelit eivät voisi auttaa sinua. Haniel auttaa juurruttamaan sinut kiinni sydänuskoosi, siihen, minkä tiedät sisimmässäsi todeksi. Haniel auttaa luomaan pysyvyttä kaaoksenkin keskelle ja tukee sinua vahvistamalla sisäistä kauneuttasi. Voit luottaa Hanielin apuun kuin kallioon. Hän on horjumaton ja samalla puhdistava voima, joka tukee sinua kaikissa sielusi pyrkimyksissä. Kun tunnet tarvetta itsesi ilmaisemiseen kauniilla tavalla, Haniel on oikea taho, jolta pyytää opastusta. On kyse sitten asioiden esiinnostamisesta puhetasolla tai sisimpäsi ilmaisemisesta millä tahansa muulla tavalla, Haniel auttaa valitsemaan kauniit sanat, esteettiset ilmiasut ja kirkkaat, eheät teot. Haniel haluaa sinun myös muistavan, ettei ole väärin nauttia elämästä. Nautinto on osa Luojan viisautta ja rakkautta, ja sinulla on lupa olla mukana yltäkylläisyyden virrassa. Katso ympärillesi, näe, miten luonto säteilee tätä ylenpalttisuutta, miten rakkautta tulvillaan maailmankaikkeus on! Sama ylenpalttisuus on sinussa ja virtaa sinun lävitsesi. Älä takerru siihen tai pyri muuttamaan sitä - anna rakkauden, kauneuden ja harmonian kulkea lävitsesi ja niin tehdessään muuttaa sen, minkä kuuluu muuttua. Kuljettuaan lävitsesi se on kaunistanut sinut ja puhdistanut sydämesi. Näin sinun on yhä helpompaa ja luonnollisempaa antaa rakkauden virrata vuolaasti kauttasi, jakaa sitä eteenpäin ja vain nauttia sen olemassaolosta. Tämän ihmeen äärelle pysähtymisen taito on todella jumalaista ja sen löytääksesi sinun kannattaa nähdä hieman vaivaa. Anna Hanielin auttaa sinua ymmärtämään puhtaan kauneuden, pyyteettömän omistautumisen ja ylipersoonallisen rakkauden olemus, hän tekee sen mielellään. Olet pyhän rakkauden lapsi ja maanpäällinen valo, ethän koskaan unohda sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.