torstai 16. marraskuuta 2017

Uusikuu skorpionissa

Kauden uusikuu syntyy mystisen skorpionin merkin loppuasteilla lauantaina 18.11. aamupäivällä. Skorpionin kausi on luonteeltaan syväluotaavaa ja tutkivaa. Auringon ja Kuu lisäksi skorpionin merkistä löytyvät Venus ja Jupiter, jotka auttavat laajentamaan horisonttia ja lähestymään muutoksia rakkaudella. Uusikuu on aina uuden luomisen hetki, mutta jotta uudelle syntyy tilaa, vanhasta on luovuttava ja annettava kasvulle mahdollisuus. Aina pohjamutien läpikäyminen ei ole niin mieltä ylentävää työtä, mutta tälle uudelle aloitussyklille on taivaankannelta näytetty valoa. Se, mitä nyt manifestoit, voi toteutua yllättävällä tavalla. Tärkeintä on pitää toiveet linjassa oman sisimmän äänen kanssa. Ajanhengessä on ehdottomuutta ja periksiantamattomuutta, ja siksi sinun on tärkeää keskittyä siihen, minkä toivot elämässäsi muuttuvan. Uusikuu skorpionissa tukee aitoa halua muuttua ja kehittyä syväsukelluksen kautta. Mahdollisuudet rakentaa pysyviä muutoksia ovat väkevät.

kuva Edward Burne-Jones
Skorpionia ohjaava arkkienkeli Jeremiel on viisauden ja lempeän hyväksyvän rakkauden enkeli. Hänen nimensä merkitsee "Jumalan armo" ja hän vastaa menneen ymmärtämisestä ja selvätietoisuudesta. Jeremiel on tumman violetin sävyinen, perustavanlaatuisen tietämisen valo, joka auttaa sinua saamaan selvyyttä sieluntehtävästäsi ja karmisista yhteyksistäsi. Jeremielin läsnäolo on rauhallinen ja keskittynyt. Hän auttaa avaamaan salaisuudet ja saavuttamaan ymmärryksen ilmiöiden todellisesta luonteesta. Jeremielin läheisyyden voi tuntea täydellisenä mielenrauhana ja selkeinä havaintoina asioiden tosiolemuksesta.

Rakas maaenkeli, etsiessäsi viisautta katsot herkästi itsesi ulkopuolelle ja haet vastausta kaukaa. Totuus asuu kuitenkin sisimmässäsi, tälläkin hetkellä. Olet täynnä puhdasta valoa, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin antaa sen loistaa.

Kun koet, että valosi tiellä on esteitä, pyydä Jeremieliä avaamaan polkuasi. Jeremiel auttaa ratkaisemaan pulmia ja kohtaamaan karmaattisia elämäntehtäviä tyynesti ja rauhallisin mielin, jolloin sinun on helpompi toimia kirkkaudesta käsin. Halutessasi muutosta Jeremiel auttaa läpivalaisemaan ongelmia ja näkemään, mistä olet tulossa ja minne menossa. Näin ymmärryksesi valinnoistasi kirkastuu ja pitkällisetkin syy-seuraus-suhteet avautuvat sinulle.

Rakas maaenkeli, tiedäthän, ettei valo ole koskaan kaukana. Sinun ei tarvitse tehdä ihmeellisiä rituaaleja hakeaksesi sitä. Vain hiljenny ja pyydä - enkelit ovat läsnä. Rakkaus on yksinkertaista ja viisaus on suoraa ja konstailematonta, ei koskaan vaikeatajuista tai monimutkaista. Viisauden juuret kasvavat sallivuudessa. Viisauden siemenessä on jo sisällä kaikki sen tulevat ulottuvuudet kuin pisarassa, joka putoaa veteen ja luo renkaat ympärilleen. Viisaus kertautuu ja syvenee, mutta sen ydin on aina sama. Siksi viisauden luo löytää jokainen. Viisaus asuu sydämessäsi.

Tänä uutenakuuna pyydä viisauden valoa näyttämään sinulle, missä ovat ne asiat, joista voit laskea irti. Jeremiel toimii oppaanasi ja hiljentyessäsi osoittaa sinulle kirkkaasti, minne sielusi haluaa rakentaa itsensä ilmaisua. Kuuntele herkällä korvalla, kiitä saamastasi avusta ja tee oma osuutesi työstä. Unelmien ja toiveiden manifestointi sisältää myös sinun sitoutumisesi elämänsuunnitelmaasi. Saavuttaaksesi sen, mitä sielusi toivoo, tee rohkeat päätökset, ota vaadittavat askelet ja luota. Jotta muutospakon ei tarvitse ravistella sinua, keskity kuuntelemaan omaa sisäistä ohjaustasi ja toimimaan sen mukaan. Sinä olet puhdas valo ja rakkaus etkä tarvitse siihen muiden todisteita. Sinä se olet, kokonainen, jumalainen, jakamaton, pyhä, yksi. Olet rakastettu ja niin on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.