maanantai 6. syyskuuta 2021

Uusikuu neitsyessä

Edward Prynne
Photo credit Russell-Cotes Art Gallery & Museum
Uusi Kuu syntyy 7.9. klo 3:52 aamuyöstä neitsyen merkissä. Tämä syksyinen uusikuu on vahvasti juurruttava ja arkeen kiinnittävä. Neitsyen kautta leimaa ahkerointi, huolellinen työskentely, ajatusenergian keskittäminen ja kriittisyys. Kun strukturoidaan asioita, aikataulutetaan ja jäsennellään elementtejä arjessa, luodaan selkeyttä ja rutiineja, joiden avulla jokapäiväinen elämä asettuu uomiinsa. Tämä onkin loistavaa aikaa maadoittumiselle. Samalla on tärkeä huolehtia mielen kirkkaudesta. Mentaalienergia ylikuumenee helposti ja ajatus lähtee laukalle.

Jättiplaneetat Pluto, Neptunus, Uranus, Saturnus ja Jupiter samoin kuin uuden ajan asteroidi Chiron perääntyvät tällä hetkellä ja tuovat meille mahdollisuuden toteuttaa elämäntehtäväämme harkinnalla. Mikään hätiköity ei tule kantamaan pitkälle ja tässä universumi vastaa meille lempeästi ja rakkaudella. Voimme vain antaa sellaisten asioiden pudota elämästämme ja aikatauluistamme, joilla ei enää ole elinvoimaa ja kiinnittää tärkeät elementit entistä tiiviimmin omaan todellisuuteemme. 

Neitsyen merkin läheinen suojelija on arkkienkeli Rafael, parantamisen, eheytymisen ja viisauden vihreällä säteellä toimiva rakkauden lähettiläs. Tiedä, rakas maaenkeli, ettet ole yksin valintojesi edessä. Rinnallasi ja ympärilläsi seisoo lukuisia auttajia, jotka ovat valmiita neuvomaan ja opastamaan sinua. Apu tulee moninaisessa muodossa ja sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin avata silmäsi ja korvasi ja vain ottaa vastaan. Helppoa, eikö vain? Niin luontoäiti kuin henkimaailma tarjoavat sinulle vain parastaan ja toivovat ainoastaan hyvää matkallasi kohti täydentymistä siksi, joka todella olet. Polkusi avaa uusia mahdollisuuksia ja alati vaihtuvia maisemia, joissa voit suunnistaa. Ei ole ennalta määrätty, minkä reitin valitset, rakas. Me kunnioitamme päätöksiäsi joka tapauksessa. Tanssimme kanssasi sateessa ja nautimme viisauden hedelmistä joka puraisulla. Kun ideat ja suunnitelmat lähtevät lentoon mielesi luovassa alkutulessa, pyydä meiltä apua saattaaksesi ajatukset hedelmällisiksi lopputuloksiksi. Ideat, jotka pulppuavat korkeasta lähteestä ovat aina linjassa oman sielusi kanssa. Joskus ne voivat tuntua oudoilta ja utopistisilta. Parhaat ideat ohjaavat sinua mukavuusalueesi ulkopuolelle sillä siellä tehdään ihmeitä, rakas maan lapsi. Siellä luodaan kasvun otollisimmat mahdollisuudet ja siellä avautuvat lopulta sinua kiinnostavimmat uudet maisemat. Siksi älä pelkää astua seuraavaa askelta polullasi. Luota, että etenemme kanssasi. Olet rakastettu ja suojeltu, muistathan sen rakas maaenkeli, sillä niin on aina ollut ja tulee olemaan, ikuisesti. Sinä olet me ja me olemme sinä - kokonainen, jakamaton, pyhä ja yksi, nyt ja aina. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.