tiistai 21. syyskuuta 2021

Syyspäiväntasaus

kuva Teodor Axentowicz Zloty

22.9. illalla Aurinko siirtyy vaa'an merkkiin ja aloittaa kiertonsa läpi Zodiakin toisen puoliskon. Olemme puolimatkan krouvissa, yö ja päivä ovat samanmittaiset, tasapainoilemme tarkasti päättyvän kesän ja alkavan talven välimaastossa. 

Tasauksen hetkellä Aurinko on yhtymässä Marsiin, ja tämä vaaka-kauden aloitus onkin täynnä pakahduttavan väkevää energiaa. Vaa'an hallitsijaplaneetta Venus kulkee skorpionissa, ja johdattaa meitä sukeltamaan syvemmälle syksyn transformoivaan energiaan. Taivaankannen energiat kutsuvat määrätietoiseen etenemiseen omissa suunnitelmissa tuhlaamatta voimavaroja turhiin rupeamiin. 

Vaakakauden suojelija on arkkienkeli Jofiel, kauneuden, hyvyyden, viisauden ja valaistumisen enkeli, jonka keltasävyinen säde on suorassa linjassa Kristus-tietoisuuden kanssa. Puhtoisuus ja sydämestä lähtevä rakkaudellinen toiminta viitoittavat suuntaa tälle kaudelle, jolloin Jofielin energian voi aistia erityisen väkevänä.

Rakas maaenkeli, mikä tahansa onkaan korkeamaan minäsi suunnitelma, mistä ikinä sydämesi unelmoi tai mitä sielusi halajaa, enkelit siunaavat valintasi, jos vain niin pyydät. Käänny Jofielin puoleen ja kutsu kullansävyistä energiaa kirkastamaan päämääräsi ja kiinnittämään tavoitteesi selkeästi fokukseesi. Jofiel valaisee sielusi polun ja auttaa sinua näkemään selkeästi oman maalisi. Jofiel suojelee erityisesti opiskelua, oppimista ja tukee ja auttaa henkisissä koettelmuksissa, jotka sielusi on valinnut näytön paikoikseen. Rakas Maan lapsi, kokemukset, jotka tulkitset vaikeuksiksi tai esteiksi eivät koskaan ole sitä. Ne ovat oppimisen mahdollisuuksia ja jo ymmärtämäsi kertauksia, sinulle annettuja lahjoja ja tilaisuuksia näyttää kuka ja mitä olet. Muistathan rakas, ettei sinun koskaan tarvitse todistella mitään. Sinä olet jo täydellinen. Sinä olet jo valmis. Sinä olet jo virheetön. Kaikki niin sanotut ongelmasi johtuvat vain siitä, että olet unohtanut tämän yksinkertaisen totuuden. Sinä olet Rakkaus. Ainoa ihminen, jolle olet selitysvelkaa, olet sinä itse, ja niin pian kuin olet tasannut vaakakupit itsesi kanssa, mikään ei voi heilauttaa sinua tasapainosta. 

Hakeudu enkelien rakkauden lämpöön ja anna sielusi virittyä sen omimmalle ja puhtaimmalle värähtelytaajuudelle. Anna olemuksesi kirkastua ja puhdistua, sillä mitään sellaista ei ole, mikä ei olisi jo anteeksiannettu. Olet rakastettu, olet siunattu, ja niin on.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.