sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

Kesäpäivänseisaus

George Hillyard Swinstead
Aurinko siirtyy rapuun 21.6. klo 6.31 aamulla. Tämä ingressi on kesäpäivänseisauksen hetki, jona päivä pisimmillään pohjoisella pallonpuoliskolla.

Jättiplaneetta Jupiter on juuri kääntynyt peruuttavaan liikkeeseen kaloissa ja peräytyy aina 18.10 saakka. Seuraava puoli vuotta on loistavaa aikaa laajentaa sisämaailman perspektiivejä ja löytää uusia henkisiä mantereita.

Merkurius puolestaan päättää muutaman viikon mittaisen peruutuskautensa 22.6., mikä helpottaa suuresti juhannusliikennettä. Perääntyvä Merkurius kun usein näkyy järjestelysotkuina, aikataulujen viivästymisinä, kommunikaatio-ongelmina, tiedonkulun takkuiluna ja kaikenlaisina väärinkäsityksinä. 

Rapukautena katse siirtyy kuitenkin ennen kaikkea Kuuhun, merkin hallitsevaan taivaankappaleeseen. Täysikuu on 24.6. heti rapukauden aluksi, ja koko kesäisen lempeää jaksoa suojelee arkkienkeli Gabriel. Gabriel on valkoisella valolla hohtava viestinviejä ja -tuojaenkeli, joka vastaa kokonaisten aikakausien siirtymistä, pienemmistä ja suuremmista aluista, äideistä ja lapsista, syntymistä ja synnytyksistä, luovuudesta ja etenkin kirjoittamisesta ja sanataiteesta. Rapukautena on helppo päästä yhteyteen tähän pehmeän feminiiniseen mutta samalla jykevään uusien aloitusten enkelienergiaan. 

Kesäpäivänseisauksena tai täydenkuun hetkellä hakeudu luonnon helmaan, mieluiten veden äärelle. Voit myös tehdä meditaation, jossa mielikuvamatkustat virtaavan, puhdistavan veden läheisyyteen. Kutsu arkkienkeli Gabriel paikalle tai kuka tahansa hänen lukuisista viestinkuljettajaenkeleistään. Tunnistat Gabrielin valkeasta tai vaaleansinisestä valosta ja liljankukasta, jota hän usein kantaa merkkinään. Pyydä Gabrielilta viestiä itsellesi, ohjausta ja neuvoa mihin tahansa pieneen tai suureen pulmaan, joka mieltäsi vaivaa. Hän auttaa sinua mielellään ja tuo selkeyttä, määrätietoisuutta, jalat maassa-energiaa ja käytännönläheisyyttä siihen, kuinka viet omaa polkuasi eteenpäin.

Rakas maaenkeli, olemme synnyttämässä planeetalle uutta feminiinistä energiaa ja purkamassa vanhoja, aikansa eläneitä käsityksiä tästä luovasta virtauksesta. Vuosituhansien aikana syntyneet virhekäsitykset naiseudesta ja sen ulottuvuuksista ovat vääristäneet feminiinistä energiaa ja estäneet sen toteutumista parhaalla mahdollisella tavalla. Uusi aika luo tasapainon feminiinisen ja maskuliinisen energian välille ja myös sinä, rakas maan kulkija olet osa tätä muutosta ja kannat sitä omassa kehossasi. Jokainen ihmiskeho on varustettu kaksiosasella energialla, jonka osapuolten on tarkoitus täydentää toisiaan, ei riidellä keskenään. Missä huomaat sisimmässäsi eripuraa tai ristiriitaa, nämä olemuspuolet eivät ole tasapainossa. 

Käytä siis rakkaani hetki siihen, että annat sielusi puhdistua ja olemuspuoltesi tasapainottua. Pyydä Gabrielia näyttämään sinulle ne asiat itsessäsi, jotka kaipaavat hoivaamista, huolenpitoa ja äidillistä lempeyttä. Hän neuvoo mielellään, kuinka löydät yhteyden omaan luovuuteesi ja myös sisäiseen lapseesi. Luo itsellesi turvallinen ympäristö, vakautta ruokkiva henkinen tila ja valosuoja, jonka sisällä voit pelotta avautua sille tiedolle, mitä sinulle todella kuuluu ja kuinka sielusi voi maallisen kulkuneuvonsa kyydissä. Voit myös kirjoittaa kirjeen itsellesi ja puhutella itseäsi ystävällisesti ja rakkaudella, kuten enkelit tekevät. Pura huolesi ja kiitollisuuden aiheesi kirjeeseen ja anna se enkelien kuljetettavaksi. Jokaiseen viestiin vastataan ja jokainen pyyntö kuullaan. Tämä on universaali laki eikä siitä ole olemassa poikkeuksia. 

Pyydä Gabrielia tasapainottamaan kehosi alimmat chakrat, juurruttamaan sinut Äiti Maan energiaan ja puhdistamaan sakraalichakrasi lempeästi niistä tukoksista tai kiinnikkeistä, joita sinne vielä on jäänyt. Anna tämän tapahtua ja ota vastaan enkelisyleilyllinen valkeaa valoa. Vain katso mitä tapahtuu ja jätä ihmeille tilaa. Muistathan, että olet syvästi rakastettu ja vilpittömän kunnioitettu, rohkea valon matkalainen. Tätä valoa loistat ja säteilet ja myös kutsut luoksesi. Anna enkeleiden moninkertaistaa sisäinen hehkusi ja tuoda helpotusta niihin asioihin, joiden koet olevan esteenäsi. He auttavat sinua mielellään ja rakastavat sinua ehdoitta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.