keskiviikko 9. kesäkuuta 2021

Auringonpimennys kaksosessa

Torstaina 10.6. klo 13.53 syntyy uusikuu 19°47' kaksosen merkkiä tarkassa yhtymässä perääntyvään Merkuriukseen. Samalla aurinko pimenee ja rengasmainen auringonpimennys on nähtävissä osittain myös Suomessa. 

Pimennykset ovat aina tärkeitä uuden energian laskuhetkiä. Pimennyksen aikaan avataan portaaleja ja  kosmista virtaa saadaan vuodatettua planeetalle seuraavia kasvusyklejä varten. Tämä uusikuu syntyy ajattelun selkeyttämisen tehtäväkentälle ja auttaa purkamaan harhaiset ajatusmallit ja sumuiset väärät uskomukset. Mieli luo jatkuvasti ajatuksia ja niiden perusteella suunnistamme eteenpäin luottaen näihin skeemoihin ja toimien niiden perusteella. Välttämättä emme tule ajatelleeksi, kuinka vääristyneet ajatusmallimme ovat, ne perustat, joiden pohjalta luomme koko todellisuuskuvan ympärillemme. Vain muuttamalla ajatuksiamme muuttamme maailmaa. 

Uudenkuun ja pimennyksen energioista vastaa suuri joukko enkeleitä ja auttajia, joita arkkienkeli Metatron johtaa ja ohjaa. Metatron on oranssin värinen älyn ja logiikan, valtavien luomisprosessien ja myös valokehojen valvoja. Metatron auttaa keskittämään mieltä, fokusoimaan ajatuksia ja näkemään suuria kokonaisuuksia, ymmärtämään holistisesti ja hahmottamaan syy-seuraus-suhteita. 

Rakas maaenkeli, kutsu rinnallesi tämä mahtava auttaja ja mielen valaisija. Sulje silmäsi, hengitä ja pyydä. Metatron on ristiriitojen selkeyttäjä ja sotkuisten ajatusvyyhtien purkaja. Siellä, missä mielesi on sumuinen ja pölyinen kuin siivoamaton ullakko, pyydä Metatronia avuksi talkoisiin. Raivaamalla tilaa mielesi yläkerroksiin saat ympärillesi vapautta ja avaruutta, johon uudet alut istutetaan. 

Kaikki mitä haluat elämässäsi toteuttaa rakas maan lapsi, lähtee ajatuksistasi. Jokainen mielesi luoma tuotos on impulssi, jota voit joko seurata tai jonka voit ohittaa. Mielen kirkastamiseen toimii lyhyt paasto, irrottautuminen arkisista ajattelun harhauttajista, kuten netistä. Anna itsellesi mahdollisuus puhdistaa ajattelun kenttääsi, suo tämä tilaisuus itsellesi ja kytkeydy irti sosiaalisesta mediasta, sähköisistä viihdykkeistä ja ajatuksiasi jatkuvalla syötöllä stimuloivista virikkeistä. Se voi tuntua vaikealta, mutta tee se yhdeksi päiväksi. Anna auringonpimennyksen nollata mielesi ja Metatronin kirkastaa se, mikä on sinulle olennaista ja tärkeää. Tulet näkemään itsesi ja polkusi uudessa valossa ja saamaan syvempää ymmärrystä siihen, miksi olet juuri tässä missä tällä hetkellä olet. Kun ymmärrät, on aika ideoida se, miten haluat liikkua eteenpäin. Valitsethan suuntasi huolella ystäväni, tee viisaita ja rakkaudellisia valintoja. Lukuisista polkuhaaroista reittiviidakosta valitse se, joka on sinulle tärkein. Pyynnöstäsi Metatron valaisee sinulle parhaan vaihtoehdon ja auttaa myös usein niin hankalan miksi-kysymyksen pohtimisessa. Luota siihen, että kaikkea et voi vielä ymmärtää etkä jokaista ongelmaa ratkaista, mutta jokainen palapelin pala on juuri oikealla paikallaan. Olet rakastettu ja suojeltu, taitava ja toimelias, luova voima, ja jokaisella hengenvedollasi piirrät ympärillesi kokonaisen maailmankaikkeuden. Ihaile ja ihmettele tätä kykyäsi havaita, ajatella ja kuvitella. Arvostathan ja rakastathan itseäsi kuten enkelisi tekevät. Olet heille äärettömän rakas ja pyhä Maan kulkija. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.