keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Skorpionin uusikuu

kuva Evelyn de Morgan
Tänään 7.11. aloittaa uusi Kuu kasvunsa 15 asteesta skorpionin merkkiä. Skorpionin aika on kuoleman kaudeksikin kutsuttu luopumisen, irtilaskemisen ja transformaation jakso. Se, mikä nyt lakastuu ja maatuu, synnyttää keväällä uuden elämän raviten ja lannoittaen seuraavan kasvukauden.

Marraskuun uusikuu syntyy syvällisessä ja mystisessä skorpionin merkissä sekstiilissä hallitsijaplaneettaansa Plutoon, joka on voimallisessa sijainnissa omassa kahdeksannessa huoneessaan. Muutoksentarve voi nyt olla suorastaan painostava ja samalla pelot tulevasta saattavat hallita mieltä. Skorpionikausi on toukan koteloitumisen aikaa eikä se vielä tiedä tulevaisuudestaan perhosena. Se tietää ainoastaan, ettei voi jatkaa enää samoin kuin tähän asti ja muutos on väistämätön.

Kasvuprosessia suojelee arkkienkeli Azrael, muutosten, siirtymien ja elämän ja kuoleman rajan hallitsijaenkeli. Azraelin valo on lempeän keltaista ja kermanvalkeaa, äärettömän rakastavaa, lohdullista ja rauhoittavaa. Azrael tukee surevia, auttaa järjestämään arkea ja kulkemaan muutospyörteiden läpi, niin pienten kuin suurempien elämänmullistusten. Pyynnöstäsi Azrael on vierelläsi ja tukee sinua jokaisella hengenvedollasi varmistaen ja vakuuttaen, ettet joudu hukkaan etkä menetä järkeäsi.

Rakas maaenkeli, joskus muutosprosessi voi olla niin valtaisa ja luopumiseen liittyvät suruntunteet niin kaikenkattavia, ettet näe niiden läpi etkä hahmota huomista. Pyydä Azraelin voima rinnallesi. Hän auttaa sinua toipumaan menetyksistä, uskomaan muutosprosessiin ja hyväksymään vanhasta irrottautumisen. Azraelin läsnäolo on hienovaraista ja kannattelevaa eikä hän milloinkaan tunkeudu suruusi luvatta. Mutta jos niin tahdot, hän auttaa vierittämään kiven sydämeltäsi ja laskee valoa sinne, missä olet nähnyt vain lohduttomuutta.

Rakas maan lapsi, elämä koostuu valon ja varjon vuorovaikutuksesta eikä ilman toista ole toista. Azrael auttaa sinua hyväksymään niin oman varjosi kuin avautumaan omalle valollesi rohkeasti ja pelotta. Azrael ohjaa sinut näkemään, että molemmat ovat osa polkuasi. Jokainen elämäsi hetki, kipeä tai makea, on tärkeä eikä ilman niitä olisi sitä ihmeellistä olentoa, joka olet Sinä. Olet puhdasta valoa ja oppimassa täällä muistamaan sen. Kuljet alati rakkaudessa ja suojeluksessa, ajasta aikaan, ja niin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.