perjantai 21. joulukuuta 2018

Kauriin täysikuu

Vihdoin se on täällä: talvipäivänseisaus. 22.12. kääntyy taas päivä kasvuun, ja samalla alkaa astrologisen vuodenkierron viimeinen neljännes. Aurinko siirtyy kauriin vaatimattomaan, mutta määrätietoiseen merkkiin. Kauriista löytyvät myös karmaattiset jättiplaneetat Saturnus ja Pluto, ja vaikka tuleva kauriin kausi voikin olla hieman vakavaluontoista, tämä on henkisen kasvun kannalta tärkeää ja äärimmäisen herkkää aikaa.

kuva Hans Zatzka
Kuu täyttyy lähes yhtäaikaisesti Auringon siirtyessä kauriiseen. Kuu paistaa noin 1 asteessa ravun tunteikasta merkkiä ja emotionaalisuus värittääkin nyt energiailmastoa. Tänä täysikuuna arkkienkeli Haniel kehottaa kääntymään oman tunneminäsi puoleen ja herkistymään sen viesteille. Rakas maanenkeli, tunteet ymmärretään usein väärin, ikään kuin ne olisivat heikompi puoli ja jotakin, mitä pitää hallita. Tunteet eivät ole merkki hysteerisyydestä tai järjen puutteesta. Tunteet ovat se kenttä, jonka kautta koet maaelämän, aistit kehollisuuden ja myös yhteyden toisiin ihmisiin. Syleile tunteitasi ja eläydy niihin täydestä sydämestäsi! Tunteet tekevät elämän elämisen makuiseksi ja auttavat sinua ohjaamaan omaa polkuasi. Kun tunnet jonkin asian olevan epämiellyttävää älä ohita tunnekehosi viestiä. Epämieluisat tuntemukset ovat kehosi tapa auttaa sinua ymmärtämään, mikä on sinulle hyväksi. Ja kun tunnet iloa, luovuuden pulppuamista ja puhdasta rakkautta, anna noiden tunteiden ottaa sinut valtaansa ja seuraa niitä rohkeasti!

Anteliaisuus, armeliaisuus, ystävällisyys ja kiitollisuus ovat korkeataajuista tunne-energiaa. Vaali niitä ja tarvitessasi apua löytääksesi nuo tunnetilat, pyydä sitä. Arkkienkeli Haniel on häikäisevällä turkoosilla ja vaalean vihreällä säteellä lositava valo, jonka nimi tarkoittaa "Jumalan arvokkuus". Haniel toimii ilon ja armon enkelinä ja ilmentää jaloutta, sopusointua ja hyvää tahtoa. Haniel suojelee taiteilijoita ja luovan energian kanssa työskenteleviä, hallitsee kristalleja, kiviä ja mineraaleja ja puhuu sinulle oman herkkyytesi kautta. Rakas maaenkeli, sinun tunteesi ovat puhdasta luovaa energiaa. Kutsu Hanielia opastamaan sinua tunteiden kohtaamisessa, jalostamisessa ja suuntaamisessa kohti korkeampia maailmoja. Haniel auttaa sinua kokemaan kaikki tunteesi turvallisesti, näkemään negatiivisuuden läpi ja aistimaan ilon ja lempeyden läikähdyksen jokaisessa hetkessäsi. Haniel on hymyenkeli, jonka valoisaan läsnäoloon voit kääriytyä ja tietää olevasi emotionaalisesti täysin turvassa.

Tänä täysikuuna puhdista kivet ja kristallit asettamalla ne kylpemään Kuun valoon ja pyydä sama tunteet puhdistava energia itsellesi. Hanielin läsnäolon voit aistia ruusuntuoksuna, sydämen avautumisena, tunteellisuuden heräämisenä ja sisäisenä hymynä. Haniel tuo sinulle voimaa tehdä päätöksiä ja seurata omia tunteitasi, heittäytyä luovuudelle ja syleillä elämää sen koko kirjossaan. Tiedäthän, ystäväni, että olet syvästi rakastettu! Olet puhdasta valoa ja rakkautta eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin ilmentää näitä, hengittää rakkautta ja iloa. Kaikki muu hoituu itsestään, sillä sinusta pidetään huolta. Niin ollut aina ja niin tulee aina olemaan, ajasta aikaan, eikä sinun rinnaltasi siirrytä. Voit nauttia elämästä levollisin mielin ja vapauttaa itsesi turhasta syyllisyydestä - kukaan ei halua sinun kantavan ylettömiä taakkoja harteillasi. Voit antaa itsellesi luvan rakastaa ja täyttyä elämästä. Sitä me sinulle toivomme, rakas Maan lapsi, emmekä muuta. Valoisaa joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.