sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Syyspäiväntasaus

Sunnuntaina 23.9. Aurinko siirtyy vaa'an merkkiin ja aloittaa kulkunsa läpi eläinradan toisen puoliskon. Tämä käänne on yksi astrologisen vuodenkierron tärkeistä kulminaatiopisteistä, hetki, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkät.

Vaaka on merkkinä tasapainottelun mestari - ei enää kesän lapsi mutta ei vielä talvenkaan. Hän asettuu tarkalleen välimaastoon ja pyrkii ylläpitämään balanssia kaikin keinoin. Vaaka on hallitsijaplaneettansa Venuksen hengessä kauneudenrakastaja ja rauhanrakentaja. Aina rauha ei suinkaan vallitse vaa'an itsensä sisällä, mutta sitä halukkaampi hän on luomaan harmoniaa ympäristöönsä.

Vaa'an merkin suojelija arkkienkeli Uriel on tulinen rauhan arkkienkeli. Hänen nimensä tarkoittaa Jumalan liekkiä, ja hän tuo ihmiskunnalle salamankaltaisina välähdyksinä oivalluksia tiellämme kohti valaistumista. Uriel loistaa purppuranpunaa ja kultaa ja hänen tärkein tehtävänsä kohdentuu rauhan ja tasapainon luomiseksi Maa-planeetalle. Uriel edustaa myös omistautumista ja halua valjastaa oma luova energia korkeamman palvelukseen. Urielin kullanvärinen säde kuvastaa viisautta ja se suojelee alkemiaa, astrologiaa, universaalia tietoisuutta ja korkeaa älyä. Uriel auttaa henkisten ja fyysisten esteiden ylittämisessä, löytämään ideoita, syventämään näkemyksiä ja arviomaan oikeudenmukaisesti. 

Rakas maaenkeli, pyydä Urielia auttamaan sinua sisäisen ja ulkoisen rauhan löytämisessä. Pyydä häntä apuun peloista irtaantumisessa, negatiivisten ajatuskierteiden katkaisemisessa ja uusien ideoiden saamiseksi elämäsi suuntaamisessa. Pyydä Urielia tasapainottamaan sinut ja tuomaan kirkkautta polullesi. Sisäinen rauha on kaikki, minkä puolesta voit taistella. Kun sisimpäsi on balanssissa, säteilet rauhaa ulkopuolellesi ja levität sitä kaikkeen ympärilläsi. Jos oma keskiösi on hukassa, värähtelysi ei ole kohdillaan ja tällöin ympäristösi reagoi sinuun, sanoihisi ja tekemisiisi. Näin universumi pyrkii aina tasapainottamaan sitä, mikä on pois tasapainosta ja antamaan sinulle palautetta siitä, että kaikki ei ole kohdillaan. Siksi hiljennä sisäiset myrskysi, rauhoita kuohunnat ja anna tunnedraamojen tulla ja mennä. Sinun ei tarvitse mennä niihin mukaan eikä toimia niiden pohjalta. Omassa keskiössäsi on hiljaisuuden piste, joka on aina tyyni ja horjumaton. Kun opit pysyttelemään siinä, olet ratkaissut olemassaolon mysteerin. Tämä on Buddhan arvoituksellisen hymyn salaisuus.

Rakas maaenkeli, pyydä Urielin läsnäoloa ja hän valaa sinuun rohkeutta ja hiljaista voimaa. Hän kantaa käsissään tulta symbolina ikuisesta viisauden valosta ja elämänliekistä, joka ei koskaan sammu, ja muistuttaa sinua siitä, että sinä olet tuota samaa valoa hänen kanssaan. Ja niin on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti