sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Uusikuu neitsyessä

Syyskuun uusi Kuu syntyy neitsyen merkissä sunnuntaina 9.9. noin kello yhdeksän illalla. Neitsyen kausi on sadonkorjuun, ahkeroinnin ja kriittisen ajattelun aikaa. Neitsytenergioissa lähestymme asioita analyyttisesti eritellen ja jalat maassa.

Uusikuu syntyy kuitenkin oppositiossa Neptunukseen, unelmien, korkean henkisyyden, illuusioiden ja harhojen planeettaan. Tämä tuo oman sumuisuutensa ajanhenkeen ja päivähaaveilu värittää nyt suunnitelmia ruusunpunaisiksi. Kaudella on loistavat energiat, kunhan irrottaudut liiasta ylikriittisyydestä ja älyllistämisestä ja annat sisäisen herkkyytesi ja korkeamman viisautesi puhua.

Neitsyen merkin suojelija on arkkienkeli Rafael, syvän viisauden ja parantamisen enkeli. Rafael vastaa kehon kolmannesta silmästä, niin henkisistä kuin fyysisistä matkoista ja kehon eheydestä. Huolehdithan maallisesta kulkuvälineestäsi, hyvinvoinnistasi ja fyysisistä tarpeistasi, rakas maaenkeli. Kuuntele mitä kehosi sinulle viestii ja toimi sen jakaman viisauden mukaan. Kehosi on herkkä työkalu ja henkesi kulkuväline. Se toimii kuin antenni ottaen jatkuvasti vastaan viestiä sielultasi, joka sitä asuttaa.

Tänä uutenakuuna pyydä arkkienkeli Rafaelia puhdistamaan kehosi jokainen chakra ja tasapainottamaan mielesi ja tunteesi. Näin fyysinen työvälineesi toimii herkemmin ja sinun parhaaksesi. Pyydä Rafaelia laskemaan parantava smaragdinvihreä valonsa kaikkien sielullisten haavojesi ylle ja eheyttämään niin tässä elämässä kuin aiemmissa inkarnaatioissa syntyneet jäljet aurassasi. Pyydä Rafaelia tuomaan sinulle näkemystä, terveyttä ja runsautta niin paljon kuin kykenet kuvittelemaan ja vielä runsaasti enemmän voidaksesi luoda sellaisen elämän, joka on sinulle korkein paras mahdollinen.

Arkkienkeli Rafael on puhdasta lempeyttä ja eheyttävä rakkausvaloa. Hänen läsnäolonsa kohentaa oloasi, keventää sydäntäsi ja auttaa sinua ymmärtämään syvällisesti itseäsi ja elämäsi tarkoitusta. Rafael jakaa sinulle viisauttaan ja kokonaisvaltaista näkemystään niin paljon kuin vain haluat vastaanottaa. Pyydä Rafaelin parantavaa energiaa myös fyysisen kehosi kipuihin. Mikään vaiva ei ole liian pieni tai merkityksetön etteivätkö enkelit auttaisi sinua ja antaisi sinulle vinkkiä, mitä voit tehdä parantaaksesi oloasi. Olet rakas ja tärkeä maan kulkija, enkelisisarustesi matkakumppani ja siunattu tielläsi. Ja niin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti