torstai 29. joulukuuta 2016

Uudenkuun syntymä

Kuva: Evelyn de Morgan
Tänään 29.12. syntyy uusikuu kauriissa. Uudenkuun aika on hetki, jolloin laitetaan siemenet itämään ja ideat alulle. Tämä blogi on tehnyt tulemistaan jo jonkin aikaa, ja enkelit ovat tönineet minua kovasti sen aloittamisen suuntaan. Uudenkuun hetki on oikea ajankohta ryhtyä tuumasta toimeen.

Blogin syntymäkartaksi muodostuu siis tämänpäiväinen tilanne taivaalla. Tänään Uranus kääntyy pitkän peruutuskautensa jälkeen taas eteenpäin menevään liikkeeseen oinaassa. Lisävauhtia se hakee Jupiterin oppositiosta. Onnenkantamoisia ja positiivista karmaa on kyydissä mukana - joskin myös ylisuuria odotuksia, jotka vaativat lunastustyön tekemisen etteivät jää kupliksi.

Uranus-Jupiter-opposition alle muodostuu kaunis kehtokuvio Venuksen ja Saturnuksen kanssa. Saturnus tuo pitkäjänteisyyttä ja jarruttaa kehdon villeintä keinuntaa ilma- ja tulimerkeissä. Venus tuo ihanan feminiinisen kosketuksensa ja vesimiehen merkissä myös ilmaisunvapautta. Astrologian planeetta Uranus löytyy hienosti omasta 11. huoneestaan.

Kartan nousumerkki on tiedonvälityksen taitaja kaksonen, mikä sopiikin hyvin blogille. Kartan hallitsija Merkurius on yhtymässä Auringon ja Kuun kanssa kauriissa 8. mystiikan huoneessa ja perääntyy tällä hetkellä. Perääntyvä Merkurius pakottaa huolellisiin ajatuksiin ja sopii myös kuvastamaan kirjoitettua kommunikaatiota. Omalla syntymäkartallani Merkurius perääntyy myös, joten en osaa sitä pelätä, vaikka se monien mielestä melkoinen katastrofien kuvastaja onkin. Kauriissa kommunikointi on fokusoitunutta ja asiallista, jopa vähäsanaista ja vakavaa. Kahdeksannen huoneen Merkurius ei ajattele kuin syvällisiä ajatuksia, joita perääntyminen vielä korostaa. Upeat sekstiilit syntyvät Marsiin ja Neptunukseen, jotka ovat yhtymässä Kaloissa. Tämäkään ei ehkä ole se kaikista aktiivisin kuvio, mutta täynnä luovuutta, haaveellisuutta ja mahdollisuuksia korkeisiin henkisiin ulottuvuuksiin.

Päivän enkeliviesti tulee itseoikeutetusti kartan hallitsijaplaneetan Merkuriuksen omalta enkeliltä Rafaelilta. Arkkienkeli Rafael on henkisten ja fyysisten matkojen suojelija, parantamisen, geometrian ja syvällisen ymmärtämisen enkeli. Rafael vastaa kehon kolmannesta silmästä ja henkisestä näkemisestä ja auttaa myös mielellään astrologian tulkinnassa. Tiede, logiikka ja korkea matematiikka ovat Rafaelin suojeluksessa ja pyynnöstä hän auttaa hahmottamaan näitä elämän perusrakennusosia. Rafael ottaa tämän blogin suojelukseensa ja toimii sen nimikkoenkelinä, mistä olen syvästi kiitollinen. <3 Niin pyytäessäsi Rafael auttaa sinua vaikeiltakin tuntuvien haasteiden vastaanottamisessa ja auttaa pohdiskelemaan, meditoimaan ja visoimaan korkeinta parastasi. Näkemyksellisyys ja parantaminen ovat Rafaelin erityisalaa ja voit kääntyä hänen puoleensa aina, kun tarvitset fyysisen tai henkisen kehon eheyttämistä. Rafael toimii vihreällä säteellä ja hänen yrttejään ovat mm. timjami ja minttu. Voit tuntea hänen läsnäolonsa pehmeänä peittona ja olon helpottumisena, ymmärryksen syvenemisenä ja asioiden kokonaisvaltaisena avautumisena.

Iloista lähestyvää uuttavuotta ja Rafaelin vihreän säteen rauhoittavaa ja parantavaa valoa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti