lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosi 2017

kuva: Edward Hughes 
Uusi vuosi syntyy tänään keskiyöllä. Astrologisesti vuodenvaihde ei ole niin merkittävä tapahtuma kuin tasaukset ja seisaukset, jotka rytmittävät vuodenaikojen vaihtelun planeetallamme. Mutta myös kalenterivuoden vaihtuminen on suuri juhla, koska ihmiskuntana lataamme siihen paljon energiaa. Kollektiivisesti jätämme menneen taaksemme ja otamme askelen seuraavaan kauteen. Näin me sananmukaisesti luomme uutta aikaa.

Vuoden 2017 syntymäkartan nousumerkiksi tulee vaaka. Lapsella on paljon johtavaa laatua muassaan, mitä kuvastaa myös vuoden numerologinen luku 1. Määrätietoisuus ja uudistamisen halu leimaavat alkavaa vuotta, jota onneksi pehmentää vaa'an sosiaalinen ja harmoniaa rakastava perusvire.

Elementeistä vuotta hallitsee ilma - kepeys, riippumattomuuden tarve ja kiinnittymättömyys. Onnenplaneetta Jupiter on ensimmäisessä huoneessa antaen lapselle syntymälahjaksi onnenkypärän. Tiedätte Grimmin sadun "Paholaisen kolme kultaista hiusta"? Tarinan sankari on lapsi, joka syntyi ihmeellinen onnenkypärä päässään. Tietenkään onnenlapsen elämä ei ole mutkatonta ja helppoa, mutta nokkeluutensa, positiivisuutensa ja avuliaisuutensa voimin hän selviää koettelmuksistaan ja onnistuu lopulta päihittämään itsensä jättiläisen ja saamaan kuninkaantyttären puolisokseen.

Tästä on tulevassa vuodessakin kysymys. Kartta on ladattu täyteen toiveita ja lupauksia, mutta unelmat eivät täyty, ellei oma asenteemme ole samassa linjassa suurten syklien kanssa. Jupiterin hengen mukaisesti meitä kannattelee turvaverkko, eivätkä auttajamme koskaan jätä meitä oman onnemme nojaan. Mutta on täysin omasta valinnastamme kiinni, kuinka paljon olemme valmiita vastaanottamaan maailmankaikkeuden lahjoja ja hyödyntämään niitä omassa toiminnassamme.

Arkkienkeleistä Zadkiel vastaa Jupiter-energioista, runsaudesta, armosta ja vapautumisesta. Zadkiel toimii violetilla säteellä muuntaen negatiivisuutta korkeammaksi värähtelyksi. Zadkiel muistuttaa, etteivät rakkaus ja onnellisuus ole määrämittaan laskettu arsenaali, jonka pohja tulee vastaan, jos ammennamme siitä liikaa. Päinvastoin. Mitä enemmän onnellisuutta, rakkaudellisuutta ja hyvää tahtoa otamme vastaan, sitä suuremmaksi sen määrä lisääntyy. Mitä helpommin jaamme rakkaudellisuutta eteenpäin, sitä esteettömämmäksi ja vapautuneemmaksi valon kulku muuttuu omassa elämässämme. Rakkauden määrä on rajaton, et voi kuluttaa sitä loppuun.

Tänä uutenavuotena tehdessäsi lupauksia keskitä ajatuksesi vapautumisen teemaan. Tee sellaisia päätöksiä, joiden avulla voit irrottautua vanhoista toimintamalleistasi ja jotka puhdistavat sinua. Teetpä minkä tahansa lupauksen itsellesi, mitoita se niin, että voit pitää siitä kiinni. Älä riko lupauksia, jotka annat itsellesi. Ne ovat pyhiä. Pyydä Zadkielin armollisuutta ja violettia liekkiä puhdistamaan itseäsi niistä negatiivisista siteistä, ajatusmalleista ja käyttäytymismuodoista, jotka sitovat sinua menneeseen. Sinulla on joka hetki vapaus valita uudelleen ja muuttaa suuntaasi kohti parempaa vaihtoehtoa itsestäsi ja omasta elämästäsi. Sinulla on lupa kokea vapautta ja iloa. Pyydä apua ja ohjausta ja ole myös valmis ottamaan sitä vastaan. Zadkielin läsnäolo on syvästi vapauttavaa ja keventävää, ja löydät häneen yhteyden ametistien kautta, meditoimalla violettia väriä ja keskittymällä hyasintin tuoksuun ja laventeliin. Kiitollisuuden tunne avaa yhteyden Zadkielin energiaan, ja keskittymällä tuntemaan kiitollisuutta sydämessäsi luot tilaa anteeksiannolle, rakkaudellisuudelle ja vapautuneelle ilolle. Sinä olet syvästi rakastettu ja siunattu, nyt ja tulevina vuosina. Niin on aina ollut ja niin tulee aina olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti