torstai 26. joulukuuta 2019

Auringonpimennys kauriissa

Gustave Moreau: Jupiter ja Semele
Uusikuu syntyy tapaninpäivänä 26.12. kauriissa kello seitsemän aikaan aamulla. Samalla tapahtuu auringonpimennys, joka näkyy toisella pallonpuoliskolla Intian valtamerellä. Vaikutus tuntuu kuitenkin koko planeetalla. Tämä pimennys ja uudenkuun noste-energiat avaavat hienot mahdollisuudet myös uuden kalenterivuoden 2020 vastaanottamiseen.

Kalenterivuoden vaihdos ei ole astrologisesti yhtä merkittävä käännekohta kuin tasaukset, seisaukset, pimennykset tai planeettojen merkkivaihdokset, mutta myös vuosi 2020 käynnistyy uudenkuun kauris-energioissa. Auringonpimennyksen luoma tyhjiö on kuin nollahetki josta on mahdollisuus lähteä synnyttämään jotakin uutta ja kehittämään sellaista, mitä ei elämässä ole vielä tähän mennessä ollut. Nyt on otollinen hetki hiljentyä hetkeksi miettimään, mikä on sinulle tärkeää. Manifestoimalla yhdessä enkelien kanssa seuraavaa kuunkiertoa ja samalla tulevaa vuotta 2020 takaat, että kuljet valossa ja sielusi suunnittelemalla polulla. Nyt on oikea aika laatia uudenvuoden lupaukset ja valat, antaa niiden kummuta sydämestä eikä järjestä käsin ja valita huolella ne, joihin sitoutua. Näin armollisena ja samalla vahvan realistisena uutenakuuna on mahdollisuus istuttaa siemenet pitkäkestoiseen kasvuun. Huolellisuutta vaaditaan sen suhteen, mitkä ovat todellisia sielusi toiveita ja mitkä vain mielitekoja, sillä aika ei ole suotuisa haihatteluille. Ne ideat, joilla on vahvat eloonjäämisen edellytykset saavat siivet alleen, muut karsiutuvat matkasta jo alkumetreillä.

Vuoden 2019 viimeinen ja mustin uusikuu on tämä nyt kauriin merkissä syntyvä kuunkierto. Samalla uusikuu on täynnä toivoa ja väkevää toimintaenergiaa. Positiivisen karman jättiplaneetta Jupiter on yhtymässä uuteenkuuhun tuoden avartavan kultaisen kosketuksensa mukanaan. Tänä uutenakuuna vapautetaan sielusta runsaasti positiivisia energiavarastoja käyttöön. Sallimalla onnellisuuden, runsauden ja rakkauden astua elämääsi lähdet luomaan itsesi näköistä polkua sen sijaan, että keskittyisit täyttämään muiden tyhjiöitä tai toimimaan omista, usein pelosta kumpuavista suorituspaineistasi käsin.

Simeon Solomon
Kauriin merkin suojelija on arkkienkeli Cassiel, hiljainen rukouksen, lohdun ja sisäisen viisauden enkeli. Cassiel viestii armollisuudesta itseä ja toisia kohtaan. Rakas maaenkeli, silloin kun elämäsi rakenteet tuntuvat horjuvan, tiedä että olen läsnä auttamassa sinua muutoksen hallinnassa. Kontrollintunne ei ole tällöin egosi sanelemaa vaan läsnäoloni on hiljaista levollista tietoisena olemista, joka ei hätkähdä maan tärähdellessä ja valheellisten rakennelmien romahtaessa. Muutos on tarpeen ja muutos tapahtuu joka tapauksessa, se on väistämätöntä. Sinun sielusi on valinnut tämän muutosen ajan ollakseen mukana synnyttämässä uutta aikaa. Pyydä apuun meitä enkeleitä muistaaksesi pyhän tehtäväsi. Me autamme ja tuemme sinua ja jokaista, joka puoleemme kääntyy. Hiljentämällä mielesi havaitset, että olemme läsnä tiiviinä valomerenä ympärilläsi. Muutos voi olla sotkuista ja vaikuttaa kaoottiselta, mutta me vakuutamme, että kaikki kulkee suunnitelman mukaan ja me riemuitsemme murrosvaiheesta ja kuljemme sen läpi kanssasi.

Me tuomme lohdutuksen valon myös silloin, kun havaitset joidenkin sielujen valitsevan muutoksen vastustamisen. Kullakin on vapaa valinta ja me kunnioitamme niin sinua kuin jokaista Maan lapsista. He, joiden valinnassa on olla kulkematta pimennyshetken läpi kohti uutta aikaa, ovat siunattuja ja rakastettuja yhtä lailla. Heidän reittinsä kulkee valitsemaansa polkua pitkin ja sen kulku on omanlaisensa. Pimennyksen läpi kulkevat kohtaavat kasvunhaasteet ja muutosenergiat, jotka auttavat siirtymässä kohti valokehoa ja korkeampaa värähtelyolemusta. Tämä tapahtuu asteittain, ja pyynnöstä me autamme teitä rakkaat ja teidän kehojanne sopeutumaan siirtymään. Olkaa luottavaisia ja sallikaa myös luopumisen tuoda teille arvokkaat opetuksensa. Ottakaa vastaan kiitollisuudella ja avoimin sylin. Me emme lakkaa rakastamasta eikä valo rinnaltanne väisty. Olette siunattuja Maan lapset ja pyyntönne ovat rakkauden kutsuja meille. Niiden mukaan me toimimme ja autamme teitä suuntaamaan energiaanne. Lähettäkää meille rukouksenne. Hiljaisetkin kuullaan ja jokaisen vastataan. Ja niin tapahtukoon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.