perjantai 27. syyskuuta 2019

Levoton uusikuu

Frederic Leighton
Uusi Kuu syntyy 28.9. vaa'an merkissä haastekulmissa sisäisten haavojen parantumisen asteroidiin Chironiin ja hiertävässä kvinkunssikulmassa Uranukseen, yllätysten planeettaan. Tänä uutenakuuna mikään ei ole tärkeämpää kuin sisäisen rauhan etsiminen ja oman sisämaailman balansoiminen. Ajanhenki on hektinen, riuhtova ja muutoshakuinen. Ympäristössä kuohuu ja läheisissä ihmisissä avautuu kipupisteitä, traumoja ja haavoja, jotka yhtäkkisesti nostetaan tietoisuuteen. Sama energia on vallalla globaalisti, Äiti Maa tuntuu ravistelevan energiakenttäänsä ja jokainen maan lapsi kokee planeetan mullistukset omassa aurassaan.

Arkkienkeli Uriel on rauhan ja sisäisen valon enkeli, joka vastaa tasapainosta ja hiljaisesta viisaudesta. Rakas maaenkeli, kun ympäristössäsi kuohuu ja sinusta tuntuu, ettei mikään, mihin olet aiemmin voinut luottaa, pidä enää paikkaansa, etsi oma sisäinen rauhan pisteesi. Hiljenny, käänny sisäänpäin ja rauhoita itsesi hälyltä ja meteliltä. Hädän hetkellä on tärkeää, että pysyt rauhallisena ja omassa energiassasi, siinä sisäisessä varmuudessa, jota ei mikään voi horjuttaa. Uriel on rauhan tyyssijan ja jumalaisen elämänliekin enkeli, ja hän vastaa myös luonnonmullistuksista ja muutoksista, katsoo rajuilmojen, maanjäristysten ja ilmaston muuttumisen yli, varjelee balanssia ja vakuuttaa, ettei mitään sellaista tapahdu, mikä ei olisi Gaian kehityssuunnitelmaan kirjattu.

Rakas maan lapsi, sinä ja planeettasi olette yhtä ja hengitätte samassa tahdissa. Mitä toinen tekee, sen toinen tuntee kehossaan ja energiakentässään. Näin Gaian kehitys on sinun kehityksesi ja sinun kehityksesi on Gaian kehitystä. Näitä ei voi erottaa toisistaan, sillä sielullisesti olette samalla polulla ja autatte toisianne. Kun sinusta tuntuu, että sisäinen rauhasi on kadoksissa ja olet eksyksissä hälyssä, katastrofin lietsonnassa ja pelon ilmapiirssä, pyydä apuun Urielin rubiinisädettä. Uriel kantaa mukanaan seesteisyyden valoa, sisäistä voimaa ja valaistumista. Urielin avulla voit saavuttaa rauhan, tyynnyttää mielesi ja rauhoittaa tunteesi. Rakas, ei ole mitään pelättävää! Olet ehdottoman turvassa joka hetki. Omassa rikkumattoman rauhan keskuksessasi pysyt fokusoituneena ja kirkkaassa kultavalossa. Rauhoittamalla sisimpäsi teet suurimman mahdollisen palveluksen ympäristöllesi, planeetallesi ja lähimmillesi. Tänä uutenakuuna sytytä kynttilä ja meditoi keskittäen katseesi ja ajatuksesi sen liekkiin. Etsi rauhanpiste kehosi keskiöstä ja hengitä syvään Urielin purppurankultaista valoa. Tiedä, että valo ei koskaan katoa, ei milloinkaan lakkaa olemasta eikä Luojan rakkaus pääty. Se on loputon ja ikuinen ja sinä olet yhtä sen kanssa. Niin on aina ollut, niin tulee aina olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.