maanantai 23. syyskuuta 2019

Syyspäiväntasaus

Edward Burne-Jones
Syyspäiväntasaus on astrologisen vuodenkierron taitekohta. 23.9. Aurinko siirtyy vaa’an merkkiin ja energeettisesti haetaan niin sisäistä kuin ulkoista tasapainoa. Kuinka olen balanssissa itseni kanssa, kuinka suhteessa ulkomaailmaan? Vallitseeko sisämaailmassani rauha vai kaaos? Samaa energiaa, jolla olet liikkeellä, myös ulkomaailma heijastaa sinulle takaisin. Löytämällä kohtuullisuuden ja kompromissin ääripäiden välillä niin tunteissa kuin toiminnassa, huomaat, että ympäristösikin rauhoittuu.

Kuu sijoittuu syyspäiväntasauksen kartalla ravun merkkiin yhtymään noususolmun kanssa korostaen tunnesolmujen avaamisen tehtävää. Karman planeetta Saturnus opponoi Kuuta kuvastaen sisäistä pakkoa kohdata omaa karmaa. Usein nämä karmaattiset oppitehtävät kävelevät meitä vastaan toisissa ihmisissä, sieluina, joiden kanssa olemme sopineet työstävämme kasvunpaikkoja. Karman työstäminen voi toisinaan olla melkoista urakointia, mutta samalla syvästi palkitsevaa. Puhdistamalla itseäsi menneistä taakoista helpotat myös muiden osaa ja luot korkemmalle valolle tilaa astua esiin.

Kauden enkeliviesti tulee arkkienkeli Jofielilta, valaistumisen ja kirkastuksen kultaiselta enkeliltä. Jofiel vastaa kauneudesta ja pyhyyden kokemisesta henkisten oppitehtävien kautta. Rakas maaystävä, mikään valitsemasi oppitehtävä ei ole liian vaikea sielullesi! Me enkelit ja oppaasi olemme sopineet yhdessä kanssasi ne pelisäännöt, joiden mukaan sinun on mahdollistaa elää elämäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Kauneuden ja runsauden kokemus on tälläkin hetkellä ulottuvillasi – sinun tarvitsee vain kurottaa kätesi ja tarttua niihin rakkauden hedelmiin, jotka raskaina notkuvat elämänpuun oksissa. Istuttamasi siemenet ovat itäneet, kasvaneet ja kantavat kaunista kasvustoa eikä ole mitään syytä, miksi et voisi poimia ne kiitoksen hedelmät, jotka olet itse kasvattanut. 

Rakas, kun menneet valintasi tuntuvat painavan harteitasi, nauti kirkastuksen hedelmiä ja kiitä elämänlahjasta. Olet synnyttänyt yhtä lailla kaunista ja hyvää kuin niitä asioita, joista soimaat itseäsi. Niin kauan kuin olet kiinni itsesyytöksissä, et voi nauttia elämästä etkä edetä. Karma sitoo henkeäsi kuin kahle, todellakin, energinen ketju, jonka katkaiseminen on sinun korkea tehtäväsi. Pyydä apuun enkeleitä milloin tunnet olevasi ylivoimaisen tehtävän edessä, ja huomaat, ettei mikään ole mahdotonta ja jokaisesta tilanteesta on ulospääsy. Kaikki kohtaamasi kompastuskivet ovat pyhiä oppitehtäviä, ja sinun syvin toiveesi on tulla oman elämäsi mestariksi. Kohtaamatta näitä haasteita et kehity etkä opi, siksi älä tuomitse itseäsi epäonnistumisista tai näennäisistä taka-askelista. Kaikki ovat tarpeellisia elämän koulussa, jokainen tekemäsi valinta ja jokainen rakentamasi näytönpaikka. Jofiel lukuisine enkeleineen on valvomassa ja auttamassa sinua ja päällystämässä tiesi kultahipuin. Niin et koskaan eksy etkä joudu hukkaan, vaan reittisi valaistuu eteesi askel askelelta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti