keskiviikko 28. elokuuta 2019

Mahdollisuuksien uusikuu

Uusikuu syntyy aamulla 30.9. noin seitsemän astetta neitsyen merkkiä. Samassa planeettakasaumassa ovat myös Mars, Venus ja Merkurius, kaikki neitsyen merkin muuttuvan maaenergian syleilyssä.

Uranus, muutosten ja korkeataajuisten oivallusten planeetta, tekee härän merkistä harmonista kolmioaspektia planeettaryppäälle ja tuo paljon kaivattua uudistavaa energiaa mukanaan. Samalla Uranuksen kosketus on sähköistävä ja voi aiheuttaa hermostuneisuutta niiltä osin, kun tahdomme vielä takertua vanhaan. Uranus on suuri tuulettaja ja tuo mukanaan vapauttavaa voimaa. Kun olemme liian kiintyneitä rutiineihin tai kuljemme silmälaput silmillä rajaten näkökenttämme turhan kapeaksi, Uranuksen energia auttaa irrottautumaan ahtaiksi käyneistä kuvioista ja luomaan tilaa manifestaatiolle, joka suuntaa parempaan tulevaisuuteen.

Neitsyen merkkiä suojelee arkkienkeli Rafael, joka on vastuussa myös kehon kolmannesta silmästä. Kuudennen chakran avulla voimme aistia asioita, jotka ovat maallisin aistein vaikeita tai mahdottomia havaita. Tänä uutenakuuna arkkienkeli Rafael on auttamassa sinua avautumaan korkemmalle viisaudelle, sisäiselle johdatukselle ja oman sielusi äänelle, jota seuraamalla kykenet luomaan itsesi näköistä elämää.

Rakas maaenkeli, on aika laskea irti niitä kehollisista ja sielullisista haitallisista tavoista ja tottumuksista, jotka pitävät sinua kiinni alhaisemmissa energioissa. Kyetäksesi luomaan sellaista elämää, josta todella nautit ja joka palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla sinun on tehtävä hieman siivoustyötä. Kehon, mielen ja sielun puhdistaminen ei ole vaikeaa, mutta se vaatii sinun tahtosi ja halusi laskea irti ja avautua uudelle. Luopuessasi tavoista, ajatusmalleista ja uskomuksista, jotka estävät etenemistäsi sielusi polulla huomaat olosi kevenevän ja kirkastuvan.

Ystäväni, sinulta ei vaadita yliluonnollisia kykyjä tai uhrauksia. Päinvastoin, enkelit ovat auttamassa sinua luomaan elämää, joka on sinun näköistäsi ja jossa sinun on hyvä olla. Sinä tiedät itse, mikä on sinun korkein parhaasi, eivätkä enkelit tuo sinulle mitään sellaista, mitä et jo sisimmässäsi tietäisi syvästi todeksi. Salli itsesi siis seurata korkeampaa polkua. Enkelit kulkevat sitä kanssasi ja vievät sinua kädestä pitäen kohti totuutta. Askel kerrallaan, havainto kerrallaan he näyttävät sinulle ne asiat, jotka ovat vaalimisen arvoisia. Sulje silmäsi, avaa kolmatta silmääsi ja katso. Tunnustele sydämessäsi, miltä elämääsi rajoittavat asiat tuntuvat ja kun tiedät, oletko valmis irrottamaan niistä, pyydä Rafaelin vihreää sädettä puhdistamaan sinut. Eheyttävä vihreä parantaa sielulliset haavasi ja rakentaa energiakehostasi kokonaisen ja taspainoisesti toimivan.

Tämän jälkeen voit pyytää itsellesi korkeinta parasta mahdollista tulevaisuutta, parempaa kuin kykenet kuvittelemaan ja syvemmin tyydyttävämpää kuin uskot edes ansaitsevasi. Sillä, rakas Maan lapsi, enkeleillä on sinua varten tuhannesti kauniimpaa ja arvokkaampaa varattuna kuin nyt pystyt mieltämään! Salli itsesi päästää irti ja luota. Sinusta huolehditaan ja sinua rakastetaan rajattomasti. Anna Rafaelin äärettömän lempeän viisauden ohjata sinua oman sisäisen viisautesi kautta ja kiitä saamastasi valosta. Ja niin tapahtukoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti