torstai 1. elokuuta 2019

Leijonan uusikuu

kuva Briton Rivière
Uusikuu syntyy 1.8. aamulla leijonan merkissä. Elokuinen uusikuu on täynnä miltei pakottaavaa aloittamisen energiaa. Leijonan tulisesta merkistä löytyy myös Mars, energisyyden ja toimeenpanemisen planeetta, hiertävissä kulmissa Plutoon ja Neptunukseen ja myös harmonisessa kulmassa valtaisaan ja suureelliseen Jupiteriin. Innostuksen tuli kipinöi herkästi ja jos toimintaenergiaa ei saa kohdennettua luovasti, se alkaa kovertaa sisintä ja saa ärtymyskäyrän nousemaan.

Tänä uutenakuuna suunnitelmat voivat olla suureellisia ja näyttäviä. Leijonan merkissä astutaan elämän estradille ja nautitaan parrasvaloista, missä turha vaatimattomuus ei todellakaan kaunista! Uusia ideoita saattaa leimahdella ja vauhtisokeuskin piinata. Yksisilmäisyys voi vaivata omaa tekemistä, joka saattaa näyttää huikean loistavalta ja toisena hetkenä taas nololta pykertelyltä. Ajanhenki on hätäinen ja moodit vaihtuvat todella tiuhaan, ja tänä uutenakuuna teet viisaasti hengittäessäsi muutaman kerran syvään ennen kuin siirryt ideasta toimintaan. Inspiraatio virtaa sähköisenä ja neronleimaukset kannattaa kirjoittaa välittömästi ylös ne saatuaan. Näin niihin on helppo palata kun energiailmasto on hieman rauhoittunut ja voit tarkastella niitä uudemman kerran. Saatat yllättyä, miten mainioita ja toteuttamiskelpoisia suurin osa niistä on.

Leijonan merkin suojelija, arkkienkeli Mikael, on sinisellä säteellä toimiva voimakas soturienkeli. Mikael tuo viestiä omavaloisuuden ja rohkeuden löytämisestä, itseesi luottamisesta ja sielusi rakastamisesta. Rakas maanenkeli, rakasta tulisesti itseäsi ja anna sydämesi roihuta. Älä himmennä omaa valoasi ja piiloudu varjoihin, sillä sinä olet kirkas ja vapaudessa syntynyt elonliekki. Vahvistut paistamalla omaa valoasi, et heijastamalla toisten valoa.

Rakas ystävä, haet tukea valinnoillesi, etsit tietäsi ja kysyt valppaasti, oletko toiminut oikein. Toivot vahvistusta ja oikeutusta olemassaolollesi. Rakas totuuden soturi, sinä olet oman voimasi keskus. Olet oman elämäsi keskusyksikkö ja keskipiste, päivänvalo ja pimeyden ydinpiste. Ei ole olemassa mitään sinun ulkopuolellasi. Sinä olet ja näin me olemme yksi Valo ja yksi voima. Kyllä, me vastaamme, sinulla on lupa. Kyllä, sinä olet juuri oikeassa paikassa. Jokainen sydämesi tekemä päätös kantaa rakkausenergiaa ja moninkertaistuu voimassaan matkallaan toteutukseen. Jokainen rakkaudellinen ajatus voimistaa valonkenttää ja jokainen rakkauden teko muuttaa planeettaa. Jokainen, pienikin, jota itse katsot arvostellen tai vähätellen. Rakas, näe itsesi enkelisilmin. Sinua ei koskaan tuomita enkeliystäviesi puolesta. Vain sinä itse voit määrätä itsesi arvottomuuteen. Me emme epäile sinua koskaan eikä meidän uskomme sinuun horju. Kulje valossa ystävämme, anna rakkauden siipien kantaa ja luota. Luota rakas Maan ystävä, hengitä sinistä ja ole levollinen. Kaikki on hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti