torstai 1. maaliskuuta 2018

Täysikuu neitsyen merkissä

kuva Edward Robert Hughes
2.3. aamuyöllä täyttyy Kuu neitsyen merkissä. Täydenkuun hetkellä Aurinko ja Kuu ovat vastakkaisissa pisteissä, mahdollisimman kaukana toisistaan nostaen esiin vastakkaisuuksia itsessämme. Täydenkuun hetki on tilaisuus havainnoida kuinka ympäristömme, läheiset ihmiset ja koko maailmankaikkeus heijastaa meille takaisin sitä vastakkaisuutta, joka on käynnissä sisimmässämme.

Auringon paistaessa kaloissa yhtymässä omaan hallitsijaplaneettaansa Neptunukseen olemme utuisessa aikakaudessa, melkein pakotettuja suuntaamaan omaa toimintaa intuition ja korkeamman ohjauksen sanelemana. Kun emme niin tee, elämä - viisas opettajamme - tuo eteemme tilanteita, joiden avulla huomaamme ohittaneemme ohjauksen äänen. Unelmien romuttumiset ja pudotukset maan pinnalle ovat maailmankaikkeuden rakastava tapa tuoda meidät parempaan yhteyteen itsemme kanssa. Pettymyksen hetkellä voi olla vaikea nähdä, kuinka tämä kokemus voisi kasvattaa tai tehdä minusta paremman ihmisen. Mutta kun katsomme itseämme korkeammasta perspektiivistä, kohtaamme itsemme sydänvalossa ja kysymme: kuka oikeasti loukkaantui? Kehen sattui? Mikä osa minusta koki tulleensa petetyksi? Vastaus on aina sama, ego. Egomieli meissä on se osa, joka rakentaa marttyyridraamoja, valitsee uhrin tai pettäjän roolin ja saa meidät rakentamaan pilvilinnat ja syöksymään niistä kohti murheiden alhoja. Sielu on valoa eikä tarvitse kärsimystä kirkastuakseen. Kärsimys on jotakin mitä tahattomasti tai ymmärtämättömyyttämme luomme, se ei ole elämän tarkoitus.

kuva Bartolome Esteban Murillo
Tässä täysikuussa on läsnä neitsyen merkkiä suojelevan Arkkienkeli Rafaelin parantava viisaus. Rafael on eheyttävällä vihreällä säteellä toimiva rakkauslääkäri, joka auttaa paikkaamaan niin särkyneet sydämet, mielen nyrjähdykset kuin sielunhaavat. Rakas maaenkeli, ei ole sellaista kipua tai ongelmaa, jossa sinua ei voitaisi auttaa. Pyydä ohjausta, avaa sydämesi ottamaan vastaan opastus ja hyväksy se, että taivaallinen suunnitelma on usein hieman erinäköinen kuin sinun ymmärryksesi asioista. Se ei tarkoita, että olisit väärässä. Se tarkoittaa ainoastaan että olet oppimassa. Oppiminen on siunauksellinen asia, se on elämän suola ja tarkoitus. Älä siis rankaise itseäsi epäonnistumisista tai virheistä. Ilman niitä et olisi elossa. Kukaan muu kuin sinä itse ei tuomitse sinua unohduksistasi tai erehdyksistäsi. Saat aina aloittaa uudelleen, se on sinun oikeutesi ja velvollisuutesi, sinun vapautesi.

Rakas Maan lapsi, pettymyksien tarkoitus ei ole opettaa olemaan haaveilematta. Unelmat ovat tärkein työkalusi kun luot Maa-todellisuutta. Mielikuvitusesi ohella tehtäväsi on kehittää käytännön kykyjä ja arkisia taitoja, joiden avulla teet unelmista totta, kuten sanonta kuuluu, totta Maa-todellisuudessa. Hengen tasolla unelmasi ovat jo totta ja olemassaolevia. Salli korkeamman ohjauksen toimia kapteenina ja laivasi ei aja karille sumussakaan. Luoviminen intuition ohjaamana Maa-todellisuudessa on haasteesi ihmisenä. Niin opit erottelukykyä, kehität empatiaasi ja tulet yhä enemmän yhdeksi valon ja rakkauden kanssa. Tämän haasteen sinä olet valinnut ja päättänyt oppia sen kautta, ja sinua kunnioitetaan suuresti valintasi johdosta. Olet rakastettu, aina, ja sinua lähestytään ystävänä, vilpittömin aikein ja valossa. Ja niin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.