keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Uusikuu vesimiehessä

kuva Evelyn de Morgan
Torstaina 15.2. yhdentoista aikaan illalla syntyy uusikuu 27 asteessa vesimiehen merkkiä. Tämä on uuden visioimisen aikaa, rohkeiden ja utopististenkin ideoiden synnyttämisen hetki. Aurinko, Kuu ja Merkurius ovat yhtymässä vesimiehessä ja rakentavassa kulmassa Uranukseen, yllätysten ja uusien tuulien planeettaan. Tällaisen uudenkuun aikaan aivojen sähkövirta liikkuu sukkelaan ja neronleimauksia ja radikaaleja ajatusmalleja pulpahtelee tajunnan syövereistä tietoiseen mieleen. Tärkeintä, mitä voit tehdä nyt, on antaa ideoiden syttyä. Ne voivat olla suuruudenhulluja ja vaikuttaa järjettömiltä, mutta saattavat pitkällä aikavälillä osoittautua kullanarvoisiksi, kunhan et torppaa niitä heti ensimetreillä.

Tänä uutenakuuna sytytä kynttilä tai vaikka piharoihu tai takkatuli merkiksi sisäisestä inspiraation valosta ja laadi lista kaikista hulluista ideoista, joita korkeampi mielesi antaa sinun kuvitella. Tämä ei ole varsinainen aarrekartta, joskin sellaisenkin voit tehdä jos haluat! Nyt haetaan uuttaluotaavia ajatusmalleja, jotka eivät näennäisesti ole missään yhteydessä vanhoihin ongelmiisi. Yllättävät ratkaisut ovat usein toimivimpia, kunhan älyät ajatella laatikon ulkopuolelta. Ja joskus vastaukset seisovat kissan kokoisin kirjaimin edessäsi, muttet vain näe niitä, koska olet niin tottunut tuttuun tapaasi hahmottaa maailmaa. Näitä luutuneita malleja uusikuu tuulettaa ja mahdollistaa sellaisten ajatusreittien luomisen, jotka ovat sinulle virkistävän tavallisuudesta poikkeavia. Uudenkuun syntyessä vesimiehessä ollaan villien ja vapaiden ajatusten maailmassa, joita eivät sido konventiot tai normit. Uskalla ajatella luovasti ja haasta itsesi testaamaan ajattelusi rajoja. Mielenkiintoiset asiat alkavat epämukavuusalueella.

kuva James Powell
Vesimiehen arkkienkeli on Uriel, sisäisen tulen ja valonkantajan enkeli. Uriel tuo mukanaan korkeataajuista tiedon sädettä ja ruokkii hiljaisuuden kautta niitä päämääriämme, jotka sielu näkee, mutta ihmismieli ei hahmota. Urielin nimi merkitsee Jumalan valo tai Jumalan liekki ja hän valvoo jokaisen sisäistä jumalkipinää. Ihmiskunta katsoo Urielin olevan yksi viisaimmista arkkienkeleistä, sillä hän tuo älyn kirkkautta ja tietoa sieluille, jotka ovat eksyksissä tai haparoivat hämäryydessä. Uriel on myös rauhan enkeli ja vaalii tasapainoa siellä, missä on sekasortoa ja tuo seesteisyyden sinne missä on kaaosta.

Rakas maaenkeli, kun haparoit ja etsit tietäsi, pyydä Urielia tuomaan selkeyden valo mieleesi ja rauha sieluusi. Sinun ei tarvitse kulkea polkuasi sokkona vaan voit luottaa siihen, että sinua opastetaan. Sisäinen valo on aina kanssasi, se ei jätä sinua koskaan. Sen kirkkaudessa mikään tilanne ei ole toivoton etkä ole koskaan yksin. Kun tulet yhdeksi sisäisen valosi kanssa et ole koskaan eksyksissä. Olet kotona. Sinä olet valo, rakas maakulkija, et ole koskaan muuta ollutkaan. Ne, jotka eivät vielä ole löytäneet sisäistä valoaan eivätkä ymmärrä olevansa yhtä sen kanssa kokevat olevansa eksyksissä ja jatkuvasti vailla jotakin, suuntaa, tyydytystä tuottavia asioita, hankintoja, ja etsivät vastausta ihmissuhteista, tavaroista ja ulkoisen minän korostuksesta. Rakas maaenkeli, sinä ja minä olemme sama. Valo ei erottele kulkijoita, valo on läsnä jokaisessa. Sinun valinnassasi on, miten haluat valon kanssa toimia. Sinulla on aina vapaus valita. Jos haluat, me olemme tässä. Me olemme aina olleet ja tulemme aina olemaan eikä sinun valosi ole jumalaisesta valossa erillinen. Jumalainen viisaus uinuu sinussa kuten elämänaihiot nukkuvat talvisen hangen alla ja kun niiden tulee aika herätä ja puhjeta kukkaan, niin tapahtuu. Niin elämä toimii ja niin toimit sinäkin, maan lapsi. Anna itsellesi mahdollisuus kasvaa rakkauteen ja harmoniaan ja niin tapahtuu. Sinä olet varjeltu ja sinun liekkiäsi valvotaan eikä se sammu koskaan. Olet rakastettu ja suojeltu.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.